Haugesunds Avis Halvmaraton og Mosjonsløp

Haugesunds Avis Halvmaraton og Mosjonsløp

HIL Friidrett planlegger løpsfest på Haugesund Friidrettsstadion under avviklingen av årets Haugesunds Avis halvmaraton og 5 km. mosjonsløp lørdag 8. juni 2024.

 

Dagen starter med 5 km mosjonsløp kl. 12:00.

Anleggsarbeidene i forbindelse med bygging av ny skole og idrettshall i området mellom Friidrettsstadion og DeepOcean Arena går sin gang, men dette året får det ingen innvirkning på noen av løypene. Arbeidet kommer til å pågå de neste tre-fire årene, og den endringen av løypene som ble gjort i 2023, blir benyttet også de neste årene.
5 km. løypa går i en runde i samme løype som halvmaraton (se nedenfor), og løypen justeres til riktig lengde inne på Friidrettsstadion. Start og mål på samme sted inne på banen.

 

Halvmaraton og stafett har start kl. 13:00.
Løpet har start og innkomst på Haugesund Friidrettsstadion.
Start og mål blir på samme sted inne på Friidrettsstadion, og det skal løpes 5 runder i en rundløype på 4,160 km i området rundt Skeisvatnet og i Haraldsvang, men starten på hver runde blir annerledes enn tidligere år.  Det skal løpes på fortau langs Haakonsvegen til innkjørsel vest for Ishallen, der svinger en inn til høyre og følger sykkel- og gangsti nord til Skeisvatnet. Derfra og videre frem til Friidrettsstadion er løypa like tidligere års utgaver.

For stafetten blir det samme løype, og med veksling inne på stadion.

 

LØYPEKART

Drikkestasjon ved østre port inn til friidrettsstadion for alle klasser/løyper, samt etter målpassering. (Vann, saft, cola.)

Flotte medaljer til alle deltakere, og trekning av gavepremier på startnummer.

Påmelding til løpet.

Påmeldingsavgift for Haugesunds Avis Halvmaraton er kr. 350,-, mens prisen er kr. 250,- for de som melder på 5 km. For påmelding til stafetten er prisen satt til kr. 1000,- pr. lag.

Ordinær påmeldingsfrist er satt til søndag 2. juni 2024 kl. 23:59, men du kan melde deg på helt frem til løpsdagen. Har en planer om å løpe, er det likevel ingen grunn til å vente med å melde seg på.
Siste uken (f.o.m. 3. juni) vil påmeldingsavgiften øke med kr.100,- pr. deltaker for halvmaraton og kr. 50,- for 5 km løypa. Påmelding til stafetten øker til kr. 1500,- pr. lag.

UTDELING AV STARTNUMMER:
For dere som ønsker å hente startnummeret dagen før løpet, holder vi åpent i DeepOcean Arena fredag 7. juni mellom kl. 17:00 og 19:00.
På løpsdagen skjer ALL utdeling av startnummer fra telt på Friidrettsstadion. Det er åpent for utdeling fra kl. 10:00 lørdag formiddag.

Så nå er det bare å forberede seg best mulig og gjøre seg klar til vårens flotte opplevelse i og rundt Haraldsvang/Skeisvatnet.

Har du lyst til å trene med andre som forberedelse til løpet?
Ta gjerne en kikk og sjekk ut vårt tilbud til mosjonistene her på Haugalandet.

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

 

 

GENERALSPONSOR: