Haugesunds Avis Halvmaraton og Mosjonsløp

Haugesunds Avis Halvmaraton og Mosjonsløp

HIL Friidrett planlegger løpsfest på Haugesund Friidrettsstadion under avviklingen av årets Haugesunds Avis halvmaraton og 5 km. mosjonsløp lørdag 10. juni 2023.

 

Dagen starter med 5 km mosjonsløp kl. 12:00.
Det går i samme, lettløpte runde fra Haugesund friidrettsstadion og en runde gjennom Haraldsvang forbi paviljongen, ut mot Haakonsvegen og tilbake til Friidrettsstadion. Denne løpes tre runder.
I paviljongen i Haraldsvang vil Musikkorpset Heimdal spille opp til parkkonsert for løpere og publikum.

Om bygging av ny Haraldsvang skole starter opp før sommeren, vil det medføre at løypetraseen for halvmaratonløypa må endres litt. Vi kommer tilbake med tydelig og god informasjon om det blir endringer.

Kl. 13:00 planlegges starten for halvmaraton og stafetten, også det inne på friidrettsstadion. Halvmaraton er, som navnet tilsier, en halv maratondistanse dvs. 21097,5 meter.
Løpet har start og innkomst på Haugesund Friidrettsstadion. Det løpes 370 m ved start inne på
banen og en 1470 m runde i 5-km løypa. Deretter løpes 5 runder i en rundløype på 3.85 km i
området rundt Skeisvatnet og i Haraldsvang. (med forbehold om endringer)

Drikkestasjon ved østre port inn til friidrettsstadion for alle klasser/løyper, samt etter målpassering. (Vann, saft, cola.)

Flotte medaljer til alle deltakere, og trekning av gavepremier på startnummer.

Påmeldingen er åpnet.

Påmeldingsavgift for Haugesunds Avis Halvmaraton er kr. 350,-, mens prisen er kr. 250,- for de som melder på 5 km. For påmelding til stafetten er prisen satt til kr. 1000,- pr. lag.

Ordinær påmeldingsfrist er satt til 4. juni 2023 kl. 23:59, men du kan melde deg på helt frem til løpsdagen. Har en planer om å løpe, er det likevel ingen grunn til å vente med å melde seg på.
Siste uken (f.o.m. 5. juni) vil påmeldingsavgiften øke med kr.100,- pr. deltaker for halvmaraton og kr. 50,- for 5 km løypa. Påmelding til stafetten øker til kr. 1500,- pr. lag.

Så nå er det bare å forberede seg best mulig og gjøre seg klar til vårens flotte opplevelse i og rundt Haraldsvang/Skeisvatnet.

Har du lyst til å trene med andre som forberedelse til løpet?
Ta gjerne en kikk og sjekk ut vårt tilbud til mosjonistene her på Haugalandet.

 

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

 

 

GENERALSPONSOR: