Tilbud til mosjonister

Tilbud til mosjonister

Haugesund Idrettslag Friidrett (Hil) ønsker å gi et bredt tilbud til mosjonister som liker å løpe.  Vi løper intervaller og roligere turer av ulik lengde flere ganger i uken. Treningsøktene passer for både erfarne løpere og nybegynnere, og det er som regel kjekkere å løpe sammen med andre enn aleine.

Følg med på både Hil sin facebook side samt facebook gruppene: «Langtur med joggesko på Haugalandet» og «Intervalltrening i Haugesund». Her legges det ut informasjon om treninger, treningstips, forslag til treningsturer, mv.

Følgende faste treningsturer arrangeres i regi av Hil:

Mandag kl. 19:00

Hil`s Veterangjeng har felles løpetrening. Varighet: ca. 1 time. Det løpes i nærområdet, med start og mål fra DeepOcean Arena. Fart: Ca. 6-6:30 min. pr. km. Det utføres også intervalltrening av og til.

Siste mandagen i måneden inviterer Veterangruppen til en sosial samling i DOA etter treningsturen med servering av smørbrød (spleiselag) og kaffe.

 

Tirsdager kl. 17:30

Intervall trening på Haugesund Friidrettsstadion. Treningen er åpen for alle, også de som ikke er medlem av Hil eller noen andre klubber.

Fremmøte på friidrettsstadion kl. 17:30 for felles oppvarming i Haraldsvang området eller på banen, og start intervaller kl. 18:00. Se program under filer, under facebook gruppen: «Intervalltrening i Haugesund».

 

Onsdag kl. 19:00

Hil`s Veterangjeng. Samme opplegg som mandag:

Hil`s Veterangjeng har felles løpetrening. Varighet: ca. 1 time. Det løpes i nærområdet, med start og mål fra DeepOcean Arena. Fart: Ca. 6-6:30 min. pr. km. Det utføres også intervalltrening av og til.

 

Innendørstrening i DeepOcean Arena, høst/vinter. (Forutsetter medlemskap i Haugesund Idrettslag Friidrett og betalt treningsavgift).

Hva inneholder dette tilbudet? Priser og betingelser.

 

F.o.m. januar til påske og f.o.m. oktober t.o.m. desember arrangeres intervalltrening i DeepOcean Arena. Se mer info på facebookgruppen: «Hil Mosjonister».

 

Torsdager: kl. 19:00 – 20:30

Lørdager: kl.  14:00 – 16:00

 

 

Intervallprogram for torsdags- og lørdagstreningene i DeepOcean Arena f.o.m. januar 2024 t.o.m. mars 2024:

Torsdags-lørdags intervaller januar – påske 2024

For medlemskap i HIL trykk her.

 

Generalsponsor for Haugesund Idrettslag: