Nytt medlem

Fra og med mars 2021 vil medlemsregisteret vårt være knyttet til KlubbAdmin.
Dette er Idrettsforbundet sitt dataverktøy for ajourhold av klubbers medlemskartotek, og alle nye innmeldinger skal nå gå via dette systemet.
For nye medlemmer skjer det ved at de som ønsker å melde seg inn tar seg inn via MinIdrett: https://medlemskap.nif.no/694810
Du må da først gjøre et valg om det er deg eller ditt barn som skal meldes inn, før resten av opplysningene fylles ut.

Får du problemer med registrering, ta kontakt pr. e-post: post@haugesundil.no

Innmeldingen genererer en søknad til klubbens administrasjonen, og i løpet av et par dager vil  medlemskapet være registrert og lagt til i riktig treningsgruppe.
Dere vil så motta en e-post med nødvendig informasjon om innbetaling av medlemskontingent og treningsavgift..

FRITIDSKASSEN: Haugesund kommune innfører fra 1. august en ny ordning som delvis skal erstatte det populære Fritidskortet. Den kalles FRITIDSKASSEN og skal gi støtte til kontingent, deltakeravgift, leirer, cuper og turneringer for barn og unge mellom 6 og 18 år i familier  med periodevis eller langvarig vanskelig økonomi. Mer informasjon finner du her: https://www.haugesund.kommune.no/fritidskassen/

Kontaktperson i HIL Friidrett: daglig leder Trygve Voll 52 22 34 02 evt. 476 55 284, eller ta kontakt med trener i den aktuelle aldersgruppen, som kan formidle kontakt videre.

Infoskriv om Fritidskassen.

GENERALSPONSOR: