MiniHIL (3-4år) HIL -Rekrutt (5-6år)

 

MiniHIL og HIL-Rekrutt har fulle grupper for høsten 2020 nå. De som er med i gruppene har fått e-post om at de kan møte på trening mandag 24.08. Vi ber om at ingen møter opp denne dagen, uten at de har mottatt e.post om plass. Dette har med smittevern å gjøre. 

Dersom noen ønsker plass til sitt barn, kan vi sette dere på en venteliste. Dere vil da få beskjed når det eventuelt skulle bli ledige plasser. Sendt en e post til anna.margrethe@haugesundil.no så blir det notert på ventelisten.

 

MiniHIL og HIL -Rekrutt er et aktivitetstilbud for barn født i 2014, 2015 og 2016 og 2017. Treningstid er mandag fra kl. 17:00 – 17:50. Vi trener inne i DeepOcean Arena året rundt. 

Mer informasjon finner dere her:MiniHIL og HIL

Viktige datoer:Viktige datoer høsten 2020 HIL-REkrutt og MiniHIL

Første trening er mandag 24.08.2020 kl.17.00. Vi følger skoleruten, dvs. ingen trening i vinter- og påskeferien. Siste trening før juleferien er MiniHIL: 7.desember. HIL-Rekrutt 14.desember. Da blir det utdeling av medaljer og frukt.

Trenere: Susanne Wigene, Anna Margreth Olafsdottir og noen gode ungdommer.

Påmelding og informasjon, send e post til:

anna.margrethe@haugesundil.no eller ta kontakt på telefon 99232914

Medlemmer i MiniHIL våren 2020 har fått tilsendt skriv om opplegget for høsten. De har førsteprioritet på plassene til høsten, men andre som også ønsker barnet sin sitt inn i en av disse gruppene må bare ta kontakt, så setter vi dere på en venteliste til vi ser hvor mange av nåværende medlemmer som velger å fortsette.

Når oppstart nærmer seg vil alle som står på ventelisten få en epost om de har fått plass eller ikke. På grunn av Corona situasjonen ber vi om at kun de som har fått bekreftet plass møter på trening.

 

Vi har i utgangspunktet 25 plasser i MiniHIL og 25 plasser i HIL-Rekrutt.

 

 

 

 

 

Generalsponsor for Haugesund Idrettslag: