MiniHIL (2017 og 2018) HIL -Rekrutt (2016)

 

HIL-Rekrutt, barn født 2016, starter opp igjen etter sommeren mandag 16 august kl.17.00-18.00.

MiniHIL, barn født 2017 og 2018 starter opp igjen torsdag 19 august 17.30-18.15

Begge dagene  møter gruppene opp  i DeepOcean arena.

Vi ber om at kun forhåndspåmeldte barn møter på trening. 

 

Gruppen 2018 har god plass, da dette er en helt ny gruppe. Her har flinke foreldre meldt seg som trenere, så dette blir en flott gruppe.

Gruppen 2017 har trent sammen et år snart, og er akkurat nå ganske så full. Om alle fra i vår fortsetter er ennå uvisst. Vi har sendt ut beskjed om at vi ønsker tilbakemelding på om noen eventuelt skal slutte, så det håper vi blir gjort i god tid før oppstart. Vil dere bli med her er det fortsatt bare å sende en epost, så blir dere satt på venteliste frem til det eventuelt blir ledig plass.

Trenerne på denne gruppen er to flinke og engasjerte mødre som lager skikkelig kjekke treninger for barna.

Gruppen 2016 har noe ledig plass, her begynner nå trenerkabalen å gå opp. Ønsker dere barnet deres med her og tenker at dere kan bidra med kjekke treninger i tillegg, er dere garantert plass ved oppstart i høst.

Ellers er det også her fint om alle som ønsker plass sender en e post til meg på forhånd, slik at vi ser at det ikke blir for mange på gruppen.

Gruppene følger skoleruten, dvs. ingen trening i høst, vinter, jul, påske eller sommerferie.

 

Så altså:

Dersom noen ønsker plass til sitt barn, så sendt en e- post til anna.margrethe@haugesundil.no så vil dere raskt få svar om det er plass til dere på gruppen, eller ta kontakt på telefon 99232914.

 

 

 

 

 

 

Generalsponsor for Haugesund Idrettslag: