Kjøp av HIL klær/klubbtøy

Fra januar 2021 har vi inngått en ny samarbeidsavtale med Craft og Intersport Haugesund om salg av klubbtøy. Det betyr at Craft – etter tre års fravær – igjen blir leverandør av klubbtøy til HIL Friidrett.
Det er inngått en 4-årig avtale med NewWave Norway avd. Craft, og lokalt blir det Intersport-butikken i Haugesund sentrum som blir vår samarbeidspartner.

Nå er kolleksjonen med HIL-tøy på plass i butikken, og alt salg av tøy vil gå via butikken (under Edda kino).

Ved deltakelse i stevner henstiller vi til alle klubbens medlemmer – opp tom. 12 år – å konkurrere i klubbkolleksjon. Fra det året utøverne fyller 13 år skal alle medlemmer konkurrere i klubbtøy.
Eks. singlet/topp, t-skjorte m/kort eller lang arm.


Oversikt over klubbtøy m/priser pr. 1.2. 2023.

Butikken ordner med trykking av logo, som er inkl. i pris. Ønsker dere å trykke navn og/eller initialer på klubb-tøyet, må dere betale det selv, og prisen er kr. 80,- for fullt navn og kr. 40,- for initialer.

Avtalen gir en rabatt til medlemmene i HIL Friidrett, mens klubben får en provisjon på alt salg til medlemmer. Det er derfor viktig at dere oppgir at dere er medlemmer i HIL Friidrett, slik at alt salg blir riktig registrert.

En annen god grunn til å oppgi at du er medlem av klubben, er at Intersport også gir 10 % rabatt på kjøp av joggesko (gjelder ikke sko på tilbud) til klubbens medlemmer.

Butikken har også mye kjekke fritidsklær og ellers utstyr for en aktiv fritid. Selv om disse klærne ikke er utstyrt med HIL-logo, er det viktig for klubben og medlemmene, at dere gir beskjed om klubbtilhørighet ved ALT kjøp i butikken.

 

 

SAMARBEIDSPARTNER PÅ KLÆR/UTSTYR:

 

GENERALSPONSOR: