Medlemsinfo

BLI MEDLEM:

Hvis du vil bli medlem i HIL Orientering – logg inn på Min idrett (mulig du må opprette ny bruker) og registrer dine opplysninger der:

https://minidrett.nif.no/

Medlemskapet vil så bli bekreftet.

Medlemmer skal ikke betale kontingent i HIL Friidrett om de er medlem i HIL Orientering, eller motsatt.

Medlemskontingent 2024:

  • Familie: 1.500,-
  • Barn/ Student: 950,-
  • Voksen: 1.100,-

 

Som medlem kan du delta på treninger, samlinger, løp og reiser i regi av HIL Orientering.

Organisasjonsplanen oppdateres hvert år, og beskriver hvordan HIL Orientering er organisert, de ulike utvalg, samt regler for medlemmer, egenandeler. Organisasjonsplan 2024 kan du lese ved å klikke på lenken. 

Hva klubben dekker: Dekningsmatrise 2024 kommer her

 

LØPSDRAKTER / UTSTYR:

Orientering er ikke en idrett som krever mye utstyr, men noe utstyr kan likevel være greit å ha:

Overdel til o-løp: HIL Orientering sine o-trøyer finnes både med lange og korte ermer. Korte ermer er perfekt innetrening, og på de varmere dagene i terreng hvor det ikke er for mye buskas du må slite deg gjennom: 

  • Voksen kr. 400,-, barn kr. 200,-

 

Overtrekksjakker: HIL Orientering sin overtrekksjakke kan benyttes både til samlingsplass, trening og annet:

  • Voksen kr 600, ungdom kr. 500, barn kr. 400,-

 

Brikke og kompass: For å finne frem til rett sted, og å stemple på postene trenger du brikke og kompass. For nye løpere under 16 år har klubben noen rekrutteringspakker med kompass, brikke og o-skjerm til salgs for kr. 675,-. 

For kjøp av utstyr fra o-gruppa, kontakt Erik Vie (99 31 65 03). Betaling gjøres til klubbens bankkonto (3240.07.37885) – merk betalingen med hva du kjøper.

 

Er du over 16 år, eller er rutinert o-løper men trenger brikke og kompass: se lenke til noen butikker som selger o-utstyr nedenfor. 

Bukser / leggsokker / sko: Vi bruker svarte bukser til løpsdrakten – det er mange typer å få kjøpt, og klubben har valgt å ikke selge egne bukser. Velger du en knekort løpsbukse (som er det mest komfortable) må du også ha lange sokker (o-strømper) i tillegg. For løp i terreng er det gunstig med terrengsko, gjerne med «pigger» for ekstra godt feste (se bilde nedenfor). Er du nybegynner går løypene mest langs stier, og behovet for godt feste er mindre. Diverse utstyr kan bl.a. kjøpes her: