Mailekene

Mailekene

Mailekene har gjennom de siste 50-60 år vært et av Vestlandets største friidrettsstevner for barn og ungdom mellom 6 og 19 år.
I 2019 var det påmeldt nesten 500 deltakere fra 38 ulike klubber, og det ble gjennomført ca. 1500 starter i løpet av to hektiske dager på Haugesund Friidrettsstadion.

Når disse linjene skrives, er det åpnet for arrangement for inntil 200 personer. Vi høstet gode erfaringer fra stevneavvikling høsten 2020, og den erfaringen tar vi med oss til årets planlagte stevner/løp.

Innbydelse til Mailekene 2021.

Vi planlegger for Maileker tilpasset de til enhver tid gjeldende smittevernreglene, og ser for oss at lørdagens (15. mai) stevne blir delt i to, med rekruttklassene 6-10 år i eget stevne først. Når de har gjort unna sine øvelser, og fått sine velfortjente premier, tar vi en liten pause og tømmer stadion for folk, før vi åpner portene og slipper til årsklassene 11 år og eldre.

Så får vi håpe at dette kan gjennomføres etter denne planen, og at vi slipper å endre på kort varsel. Men vi må selvsagt hele tiden forholde oss til smittevernreglene og tilpasse – og i verste fall avlyse – dersom smittesituasjonen endrer seg. Og vi vet fra tidligere at det kan skje på kort varsel.

Vi er optimister og gleder oss til Mailekene 2021.

Hjertelig velkommen til fine friidrettsdager på Haugesund Friidrettsstadion 15. og 16. mai!!

.

ARRANGEMENTSSPONSOR:

 

GENERALSPONSOR: