Holmenkollstafetten

HIL planlegger å stille både kvinne- og herrelag i årets Holmenkollstafett. Stafetten arrangeres i Oslo lørdag 9. mai. Det begynner å bli noen år siden HIL deltok sist, men nå er vi klare for å være med igjen. Vi håper og tror at dette skal bli en tradisjon igjen. Stafetten består av 15 etapper, hvor den korteste er 370 meter og den lengste er 2840 meter.

HIL tar sikte på å stille med sterkest mulig lag. Det betyr at det kan bli aktuelt med uttaksløp når det nærmer seg. I tillegg til 15 løpere på hvert lag, skal vi ha med minst en reserve til hvert av lagene. De fleste av etappene passer best for mellomdistanseløpere, men vi kommer også til å trenge noen sprintere som kan ta de korteste etappene.

HIL planlegger å reise med buss fredag 8. mai (tidlig formiddag) og retur lørdag etter løpet. Det blir overnatting på hotell i Oslo. Hvis det er noen, som allerede nå vet at de ikke kan delta på stafetten pga konfirmasjon ol, er det veldig fint om dere gir beskjed til susanne.wigene@haugesundil.no så raskt som mulig.

Gå gjerne inn her og les om stafetten. Her finnes all informasjon om de ulike etappene. Start og mål er på Bislett.