TERRENGLØPSKARUSELLEN 2024.

Publisert: torsdag 4. april 2024

Så var årets Terrengløpskarusell over, og etter tre litt kalde, men fine kvelder kan vi konkludere med at årets utgave kom vel i havn.
Vi kunne nok ønsket at deltakelsen, spesielt i de litt eldre klassene, kunne vært bedre, men all ære til de som stilte opp, selv om de var de eneste i sin klasse.

Umiddelbart etter målgang i ettermiddagens avsluttende løp, fikk deltakerne velfortjent medalje og spesielt de yngste var svært fornøyd med et synlig bevis for innsatsen under årets Terrengløpskarusell.

I ettermiddag fikk vi nok en løyperekord, og som forrige onsdag var det Ingrid Frøyland som stod for den bragden. Hun senket sin ukes gamle løyperekord med ytterligere ett sekund til 1,55 min, noe som altså er løyperekord i klasse J 12 i den 620 m lange løypa. Oppdaterte løyperekorder.

Klassevis resultatliste fra løp 3

Sammenlagtresultater for klasse 11 år og eldre.

Da gjenstår det bare å takke komiteen for godt gjennomførte løp og avvikling, og ønske alle deltakerne velkommen tilbake til stevner senere i sesongen. Og få gjerne med noen andre også, vi har god plass til enda flere på startstreken.

Takk for i år !!

TIDSSKJEMA LØP 3

PREMIERING:
I rekruttklassene 6 til 10 år får alle som har deltatt på et av løpene medalje etter onsdagens løp.

For klassene eldre enn 11 år er det premiering basert på resultatene tre løp der de to beste teller i sammendraget. Sammenlagtstillingen etter to løp er som følger.

Klassevis resultatliste fra løp 2.

Klassevis resultatliste fra løp 1.

For de yngste, som hadde sitt første møte med løypene i Haraldsvang, er det først og fremst idrettsgleden som er i øyenfallende. Lite taktisk løping der i gården, og full fart fra startskuddet går. Holder det så holder det, og en fin måte å bli kjent med sin egen kropp og kapasitet. De aller fleste har nok mye krefter igjen når målstreken passeres….

Minner også om at dere kan følge med online på alle heatene på livesidene til EQ Timing. Kun få sekunder etter at løperne har passert målstreken vil tidene komme frem på:
Liveresultater på EQ Timing. Neste løp har det logiske navnet Terrengløpskarusellen løp 2.

De som var med på det første løpet er allerede registrert påmeldt, og for disse er det bare å stille opp til det neste løpet onsdag 17. april. Felles oppvarming for de yngste starter kl. 17:30.
HUSK Å TA MED STARTNUMMERET !!

Og for de som enda ikke har meldt seg på, er det ikke for sent. Lenke til påmeldingen finner dere litt lenger nede i teksten.

Onsdag 10. april 2024 går det første løpet i årets Terrengløpskarusell, og vi håper at mange finner veien til flotte Haraldsvang naturpark denne dagen.

Invitasjon med bl.a. løypelengder for de ulike klassene.

Lenke til on-line påmelding. MERK: PÅMELDINGEN GJELDER TIL ALLE TRE LØPENE.

Påmeldingsfristen til løp 1 er mandag 8. april kl. 23:59.

Løypene går stort sett på grus-stier, men noe terreng med skogsdekke (ca. 200m pr. runde på løypene fra 620m). Start og mål for alle løypene er ved scenen/paviljongen inne i Haraldsvang.
Løypebeskrivelser m/kart.

Startnummer blir delt ut klassevis på scenen inne i Haraldsvang av trenerne. Andre klubber henter sine startnummer i konvolutter samme sted.
VIKTIG: Startnummeret skal bruke på alle tre løpene!
Alle må derfor passe på at det ikke kastes etter første løp, men tas vare på til de to siste løpene er unnagjort.

Resultatene fra løpet publiseres fortløpende på EQ Timing (liveresultater) og kan følges via egen mobil/ nettbrett via Liveresultater på EQ Timing.

Løyperekorder før sesongen 2024.

De to neste løpene i årets Terrengløpskarusell går h.h.v. 17. og 24. april.

Det blir premieutdeling umiddelbart etter det siste løpet den 24. april, og premieutdelingen vil foregå på scenen i Haraldsvang.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL VÅRENS VAKRESTE; TERRENGLØPSKARUSELLEN 2024 !