TERRENGLØPSKARUSELLEN 2024.

Publisert: torsdag 4. april 2024

TERRENGLØPSKARUSELLEN 2024.

Det ble en fin kveld i Haraldsvang i går, da det første løpet i årets Terrengløpskarusell ble avviklet.
Vinden løyet, sola kom frem og vi fikk en liten påminnelse om at våren snart er i anmarsj. Dette så også ut til å påvirke løperne, og ser vi nærmere på tidene, var det mange som forbedret seg fra fjorårets løp. Det viser at treningen som er gjort i løpet av vinteren gir resultater, og lover godt for fin personlig fremgang når banesesongen snart er i gang.

 

Resultatene fra gårsdagens løp finner dere på.

 

For de yngste, som hadde sitt første møte med løypene i Haraldsvang, er det først og fremst idrettsgleden som er i øyenfallende. Lite taktisk løping der i gården, og full fart fra startskuddet går. Holder det så holder det, og en fin måte å bli kjent med sin egen kropp og kapasitet. De aller fleste har nok mye krefter igjen når målstreken passeres….

Minner også om at dere kan følge med online på alle heatene på livesidene til EQ Timing. Kun få sekunder etter at løperne har passert målstreken vil tidene komme frem på:
Liveresultater på EQ Timing. Neste løp har det logiske navnet Terrengløpskarusellen løp 2.

De som var med på det første løpet er allerede registrert påmeldt, og for disse er det bare å stille opp til det neste løpet onsdag 17. april. Felles oppvarming for de yngste starter kl. 17:30.
HUSK Å TA MED STARTNUMMERET !!

Og for de som enda ikke har meldt seg på, er det ikke for sent. Lenke til påmeldingen finner dere litt lenger nede i teksten.

 

TIDSSKJEMA TIL LØP 2 KOMMER TIRSDAG 16. APRIL.

 

 

Onsdag 10. april 2024 går det første løpet i årets Terrengløpskarusell, og vi håper at mange finner veien til flotte Haraldsvang naturpark denne dagen.

Invitasjon med bl.a. løypelengder for de ulike klassene.

Lenke til on-line påmelding. MERK: PÅMELDINGEN GJELDER TIL ALLE TRE LØPENE.

Påmeldingsfristen til løp 1 er mandag 8. april kl. 23:59.

Løypene går stort sett på grus-stier, men noe terreng med skogsdekke (ca. 200m pr. runde på løypene fra 620m). Start og mål for alle løypene er ved scenen/paviljongen inne i Haraldsvang.
Løypebeskrivelser m/kart.

Startnummer blir delt ut klassevis på scenen inne i Haraldsvang av trenerne. Andre klubber henter sine startnummer i konvolutter samme sted.
VIKTIG: Startnummeret skal bruke på alle tre løpene!
Alle må derfor passe på at det ikke kastes etter første løp, men tas vare på til de to siste løpene er unnagjort.

Resultatene fra løpet publiseres fortløpende på EQ Timing (liveresultater) og kan følges via egen mobil/ nettbrett via Liveresultater på EQ Timing.

Løyperekorder før sesongen 2024.

De to neste løpene i årets Terrengløpskarusell går h.h.v. 17. og 24. april.

Det blir premieutdeling umiddelbart etter det siste løpet den 24. april, og premieutdelingen vil foregå på scenen i Haraldsvang.

 

HJERTELIG VELKOMMEN TIL VÅRENS VAKRESTE; TERRENGLØPSKARUSELLEN 2024 !

 

GENERALSPONSOR: