Haugesund Sparebank Cup 1

Publisert: mandag 10. april 2017

Haugesund Sparebank Cup 1

Stevne 1, Sveio/HIL (stevnet avvikles i Haugesund)

Publisert: Onsdag 3. mai 2017 kl. 18:00

Invitasjon til Haugesund Sparebank Cup – stevne nr 1- finner du her.

Påmeldingsfristen er ute, og det er påmeldt 120 utøver til sesongens første stevne.
startlisten kan du lese hvem som har meldt seg på og i hvilke øvelser.

Tidsskjema til morgendagens stevne.

Det første stevnet i årets Haugesund Sparebank Cup ble avviklet i fantastisk vårvær på Haugesund Friidrettsstadion onsdag. Sol, nesten vindstille og fin temperatur gjorde kvelden til en flott opplevelse. Mange fine resultater viser at mange har skjøttet treningen bra i vinter og øker forventningene om en flott friidrettssesong for våre lokale utøvere.
Med 130 utøvere påmeldt i flere øvelser, ble det rundt 300 starter i løpet av de to timene stevnet varte. Noen av disse foregikk innendørs i DeepOcean Arena, hvor rekruttene fikk sin sesongdebut med ulike Team Athletics øvelser.
Kort oppsummert; en flott start på årets friidrettssesong på Haugalandet!

Resultater fra onsdagens stevne.

Premiering Haugesund Sparebank Cup: 

Sammenlagt premiering basert på Tyrvingtabellen for jenter og gutter 11 år og eldre innen følgende grupper: Sprint – Mellomdistanse – Hopp – Kast.

Rekrutt (7-9 år) får medalje etter hvert stevne, mens 10 år får en premie uten rangering av resultat. For rekruttene vil en del av øvelsene (lengde/kule, hinderløype og frekvenshopp) foregå inne i hall på stevnene i Haugesund og på Torvastad, men løpsøvelsen og premietutdeling foregår ute på banen.

Det er ikke krav til deltakelse i et antall stevner for å telle med i sammendraget for 12 år og yngre, men 13 år og eldre (f.2004) må ha 3 tellende stevner for å bli premiert. Maks 3 stevner er tellende i premieringen. Dersom flere øvelser pr. gruppe i et stevne er det beste resultat som teller.

 

Generalsponsor for Haugesund Idrettslag: