Terrengløpskarusellen 2017

Publisert: torsdag 23. mars 2017

Terrengløpskarusellen 2017

Med et snev av vår i luften ble årets utendørs-sesong innledet med det første løpet i Terrengløpskarusellen i går kveld. Karusellen har opp gjennom årene skiftet navn flere ganger, men med identiske løyper fra år til år, holdes tradisjonen om tidlige vår-løp godt vedlike.
Som navnet tilsier består Terrengløpskarusellen av mer enn et løp, og løp nr. 2 går allerede onsdag 29. mars. Tredje og siste løpet avvikles onsdag 5. april, med påfølgende premieutdeling og servering av pizza til årets deltakere umiddelbart etter løpet. Denne foregår i storsalen i DeepOcean Arena.

135 løpere er foreløpig påmeldt til løpene, men det er fortsatt anledning til å melde seg på og delta i de to kommende løpene. Link til påmelding.

Resultater fra det første løpet.

Løyperekorder pr. 23.03.2017.

Tidsskjema løp 2 29. mars 2017.

 

GENERALSPONSOR: