Tinestafetten 2017

Publisert: Onsdag 10. mai 2017 kl. 10:00

Årets Tinestafett ble avholdt onsdag 10. mai på Haugesund Friidrettsstadion under litt ufyselige forhold, men dette så ikke ut til å legge noen demper på innsatsen til de som deltok. Rundt 80 lag deltok under dagens stafett, og dermed var mellom 750 – 800 unge løpere i fri utfoldelse på friidrettsstadion. I tillegg til deltakerne var det også godt oppmøte av ivrige klassekamerater, som heiet sine favoritter. Det var til tider så mye lyd, at det ble spøkt med hørselvern til arrangørene under avviklingen av neste års Tinestafett.

Fullstendig resultatliste fra dagens stafett.

 

Utdeling av startnummer skjer i 2. etasje i DeepOcean Arena mandag 8. mai mellom kl. 14:00 – 16:00 eller tirsdag 9. mai mellom kl. 09:00 – 16:00.

Ved påmeldingsfristens utgang var det påmeldt 108410 lag på landsbasis, noe som befester stafetten som verdens største stafett.
Til vårt arrangement på Haugesund Friidrettsstadion er det påmeldt 81 lag fra hele distriktet. Dette er noen få lag mindre enn i 2016, men vi kan likevel love en formiddag med stor aktivitet og mange forventingsfulle og ivrige løpere på startstreken.

For opplysninger om påmeldte skoler og lag viser vi til stafettens egne hjemmesider.

Her finner dere utfyllende informasjon, tidsskjema med puljeoppsett og tidspunkt for innmarsj på stadion for 6., 7. og 8. trinn.

Vi ønsker alle påmeldte skoler og deltakerne på 81 lag hjertelig velkommen til Haugesund Friidrettsstadion og lykke til med årets stafett.