Tinestafetten 12.mai

Publisert: Tirsdag 12. mai 2015 kl. 10:00

Haugesund Idrettslag arrangerer Tinestafetten tirsdag 12. mai på Haugesund Friidrettstadion. Stafetten er for 6. til 9. trinn.

Tidsskjema og heatoppsett Tinestafetten 12.05.2015

INFOSKRIV Tinestafetten 2015

Påmeldingsansvarlige lærer kan også logge seg inn på Tinestafetten og se når de ulike lagene starter der.

Årets TINEstafett vil bli arrangert på Haugesund friidrettsstadion i  Haraldsvang, sør-øst for Haraldsvang ungdomsskole. På grunn av økt deltakelse vil første start være kl.10.00.
Etappe 1-3-5-7 starter på hovedlangside nedenfor sekretariatsbygget/tribunen, mens etappe 2-4-6-8 starter på nordsiden av løpebanen. Henting av poser med startnummer, som må/skal plasseres på brystet, samt T-skjorter, som alle skal ha på seg når de løper, må hentes i DeepOcean Arena 2. etasje fredag 8.mai mellom kl. 14.00 og 16.00 eller mandag mellom kl. 09:00 og 16:00.
 
På stafettdagen tirsdag blir henting av utstyr på stadion ved  sekretariatsbygget mellom klokken 09:00 og 09:30, men vi håper de fleste skolene har hentet posene sine på forhånd.
 
Navn på deltakerne legges inn på hjemmesiden senest 1 uke før selve stafettdagen. Vi oppfordrer alle til å huske å levere lagoppstillingen på nettet. For de som ikke har gjort dette på nettet, så bruk eget skjema i plastposen, husk både fornavn og etternavn. Men vi ønsker færrest mulig lagoppstillinger levert direkte til oss på løpsdagen.  Vi tar sikte på å være ferdig med arrangementet til kl.12.00-12.15. Endelig tidsskjema vil bli sendt til skolene onsdag 6. mai. Det vil også bli lagt ut på hjemmesiden til Haugesund IL.
 
Regler finner dere her:
Regler finner dere her:
 
Sjekkliste for ansvarlig lærer:
 
Rogaland Friidrettskrets vil i godt samarbeid med Sandnes IL invitere til TINE stafettfinale lørdag 6. juni på Sandnes Stadion. Det er i forbindelse med Kretsmesterskapet som arrangeres da. Nærmere informasjon om tidskjema og andre praktiske ting vil bli sendt ut senere. Det blir finale i stafetten. Rogalands sprekeste skoleklasse i hvert trinn skal da kåres.