Skolestafettene

Publisert: Torsdag 28. september 2017 kl. 11:00

I flott høstvær ble årets skolestafetter avviklet på Haugesund Friidrettsstadion i dag. Sterkt vind fra øst så ikke ut til å prege løperne i særlig grad, for tidene ble jevnt over bedre for samtlige lag.

I jenteklassen for 5.-7. trinnet var det Solvang som nok et år viste seg som de sterkeste, og vant en klar seier foran Gard og Lillesund, som hadde en jevnt fight om 2. plassen.

På barnetrinnet blant guttene var det de gulkledde Gard-guttene som løp fortest og til slutt sikret seieren foran Austrheim og Skåredalen.
Her hersket det en stund tvil om noen hadde løpt feil og kortet løypen, men dette er sjekket ut med løypevakter, som var krystallklar på at det ikke hadde skjedd. Det var en av reservene (med drakt) som hadde tatt en snarvei, men han løp ikke i konkurransen.

Resultatliste – jenter.

Resultatliste – gutter.

I klasse for ungdomsskolene ble det klare seire til Haraldsvang både i jente og gutteklassen.
De andre lagene fulgte godt med på de to første trinnene, men de eldste jentene og guttene løp veldig bra på sine etapper og seiersmarginen ble til slutt rundt 30 sek. i begge klassene.

Resultatliste ungdomsskoler.

 

Tusen takk for deltakelsen til dere som løp og takk til dyktige funksjonærer og vakter som trofast stiller opp og hjelper til, slik at vi kan avvikle slike arrangement – også på dagtid. Tusen takk!!

 

 

Torsdag 28. september er det igjen klart for stafett mellom skolene i Haugesund.

I løpet av noen hektiske formiddagstimer skal vi avvikle stafett både for barne- og ungdomsskolene.
Invitasjon er sendt ut til den enkelte skole, men ligger i tillegg nedenfor.

NB. Tidspunktet for start av Ungdomsskolestafetten er flyttet en halv time frem i forhold til opprinnelig plan. Skolene er informert om dette..

Invitasjon barneskoler

Statutter barneskoler

Invitasjon ungdomsskoler NB: KORRIGERT STARTTIDSPUNKT.

Statutter ungdomsskoler

Løypekart skolestafetten

Vi ønsker lykke til med forberedelsene til høstens stafett.