Skolebannerkampen

Publisert: Torsdag 14. juni 2018 kl. 10:00

Tidsskjema til årets Skolebannerkamp.

Funksjonærliste.

Øvelsene starter kl. 10:00, og vi ønsker at de som skal være med og hjelpe til er på plass kl. 09:30.

Det nærmer seg juni og sommerferie, men en viktig og tradisjonell post gjenstår før elevene kan ta en velfortjent skoleferie – nemlig skolebannerkampen. Denne tradisjonsrike begivenheten så dagens lys første gang i 1924, og med unntak av krigsårene 1940-45, har den vært avviklet sammenhengende siden. Vi har tenkt å holde denne flotte tradisjonen vedlike, og har gleden av å invitere byens barneskoler til årets skolebannerkamp torsdag 14. juni.

De to siste årene har det vært svært spennende og jevne dueller og avgjørelsen har ikke falt før etter siste øvelse. I 2017 var det Solvang-jentene og guttene fra Skåredalen som tilslutt hadde flest poeng i kampen om de flotte bannerne.

Siden dekket på Haugesund Friidrettsstadion skal repareres, blir årets Skolebannerkamp holdt innendørs i DeepOcean Arena. Dette har vi prøvd tidligere også – i 2013, og hallen fungerer godt til alle øvelsene bortsett fra kast med liten ball. Den velger vi å avvikle utendørs, og det skjer på grusbanen rett nord for Vardhallen. De som skal være med på denne øvelsen må derfor kle seg for utendørsaktivitet.

I forhold til utendørsbanen er det særskilt en viktig ting å huske på, og det gjelder bruk av sko. Det er kun tillatt med butte innendørspigger ved bruk av piggsko, med en lengde på maks 5 mm. Bruk av lengre og spisse pigger vil ødelegge dekket, og det kan vi ikke risikere.
5 mm. butte innendørspigger er til slags i hallen for kr. 5,- pr. stk. for de som trenger å skifte pigger. Skoene vil bli kontrollert før start.
Av hensyn til renholdet i hallen er det også viktig at de som skal delta i konkurransene bruker inngang til hallen gjennom garderobene, og ikke går inn med skitne skosåler.
Det er dessuten kun lov å ha vann med seg inn i hallen. Mat er det ikke lov å ta med seg inn i hallen, den skal inntas i gang/kafeteriaområdet. 

Innbydelse med regler finner du her.

Endelige resultater vil foreligge så snart finregningen er klar, dvs. litt ut på dagen den 14. juni.

 

Velkommen til DeepOcean Arena og Skolebannerkampen 2018.