Stillasgruppen Sentrumsløpet

Publisert: Søndag 18. juni 2017

Stillasgruppen Sentrumsløpet

Søndag er det klart for Stillasgruppen Sentrumsløpet i Haugesund sentrum. Tilbudet er nytt av året, og er kommet i stand som et samarbeid mellom HIL Friidrett og CK Haugaland/Hårfagrerittet.
Mange byer har et løp i eller omkring bykjernen, men i Haugesund har dette vært mangelvare – frem til nå. Og her får vi virkelig vist mye av byens mange vakre områder.

Med start og målgang på indre kai er listen lagt for mye folk og god stemning både før og etter løpet. Løypa går nordover langs indre kai og følger Møllervegen opp til Strandgaten og videre over broen til Bakarøy. En runde på Bararøy er i seg selv en flott opplevelse, og den blir ikke dårligere med å ta en runde i Byparken før kursen settes sørover Haraldsgaten og neste «øyrunde». Det er nemlig også lagt inn en runde på Risøy, og som om ikke det var nok, blir løperne ledet til en sving over Rådhusplassen, før retur nordover til mål på indre kai via Strandgaten.

Løypa er nøyaktig 7,0 km, lettløpt og uten altfor tunge partier, og vi håper det skal bli en løype som mange får lyst til å prøve. Vi ser også for oss at det kan bli en god del publikum langs løypa, et ekstra element og positivt for løperne.

Alle som melder seg på og deltar får startnummeret på brystet, og på alle startnummer er det påmontert tidtakerbrikke som blir lest av ved passering av mållinjen. Dvs. at ALLE får registrert en slutt-tid, men vi setter ikke opp en rangert resultatliste som bygger på anvendt tid.

Prisen for påmelding er:
0-11 år
kr. 30,-
12-16 år kr. 100,-
over 17 år  kr. 220,-

Link til påmelding.

Fullstendig resultatliste fra dagens Stillasgruppen Sentrumsløp.

Link til fine bilder løpet på H-avis.no.

Etter kl. 23:59 den 16. juni blir prisen satt opp med kr. 100,- for alle klassene, så ikke nøl med påmeldingene.

VELKOMMEN TIL ET NYTT LØPSTILBUD I HAUGESUND: STILLASGRUPPEN SENTRUMSLØPET.

Nøyaktig løypekart, samt utfyllende informasjon om løpet kan du lese om her i H-Avis.

 

GENERALSPONSOR HAUGESUND IDRETTSLAG: