Rosa sløyfe-løpet Haugesund

Publisert: Onsdag 18. oktober 2017 kl. 19:00

Onsdag 18. oktober er HIL Friidrett medarrangører av Rosa sløyfe-løpet her i Haugesund.

Løpet, som kommer for første gang til Haugesund, er løp nummer fire av i alt seks Rosa sløyfe-løp i oktober 2017. Løypa har start og målgang på Haugesund Friidrettsstadion, og er lagt gjennom idylliske Haraldsvang, rett nord for Friidrettsstadion. Løypa, som er tilgjengelig både for løpere og rullestolbrukere, er en rundløype på ca. 2,3 km. som skal gjennomføres tre ganger, slik at totaldistansen blir 7 km.

For mer informasjon om løpet viser vi til egne hjemmesider for Rosa sløyfe-løpene.

Påmeldingen er åpnet og det er foreløpig godt over 100 påmeldte, men det er plass til mange flere. Løypa har god kapasitet, så her er det bare å melde seg på.
Her får du støttet en god sak, samtidig som får du en fin tur og god trim/trening.
Meld deg på støtt Kreftforeningen/Rosa sløyfe aksjonen!

Påmelding

For mange kan dette være en fin oppkjøring til våre eget store løp Djupadalten, som avvikles lørdag 21. oktober. Det blir en uke med flere flotte løpstilbud.

Velkommen til Rosa sløyfe-løpet onsdag 18. oktober 2017 klokken 19.00.