Lerøysamling 13-14 år

Publisert: Lørdag 10. mars 2018 kl. 10:00

Lerøysamling 13-14 år

Lørdag 10. og søndag 11. mars er det klart for Lerøysamling her i DeepOcean Arena.

Den er for 13-14 åringene i Rogaland med tanke på trening og lagbygging frem mot Lerøylekene på Osterøy til høsten. Og for uinnvidde er Lerøylekene et friidrettsstevne hvor fylkene fra Sogn og Fjordane til Aust Agder danner kretslag og konkurrerer mot hverandre fylkesvis.

Vi i HIL Friidrett har påtatt oss ansvaret for gjennomføringene av samlingen, og det betyr at vi i tillegg til matservering og overnatting, også har ansvar for treningsøktene nede i hallen. Her har vi, i tillegg til trenere fra andre klubber, fått med oss mange av våre lovende ungdommer som instruktører. Vi har derfor et treningstilbud innen både kast, hopp, hekk, sprint, mellomdistanse og kappgang, så valgmulighetene er mange for de 75 påmeldte deltakeren. De har meldt inn tre ulike ønsker og planen er at de skal være med på to ulike økter – i tillegg til en avsluttende basisøkt.
Samlingen starter opp kl. 10:00 lørdag med registrering mv. og første treningsøkten er satt til 11:15 – 12.45.
Pausen blir fra 12:45 – 13:45, så et interessant foredrag med Susanne Wigene og den neste økten fra 14:45 – 16:00.

I tillegg til trening og mat skal en slik samling også inneholde sosialt samvær, og lørdagskvelden og formiddag søndag er satt av til å bli bedre kjent med hverandre. Det er viktig å bygge et godt kretslag som skal reise til Osterøy og representere Rogaland under Lerøylekene i september.

Takk til positive foreldre som flittig stiller opp og hjelper til med praktiske ting under samlingen, for eksempel mat/servering, våkne nattevakter mv.

Vi gleder oss og ønsker alle deltakere samt trenere og ledere hjertelig velkommen til en kjekk samling!

 

 

 GENERALSPONSOR: