Lerøysamling 13 – 14 år.

Publisert: Lørdag 9. mars 2019 kl. 10:00

Lerøysamling 13 – 14 år.

Vi gjentar suksessen fra i fjor og samler kretsens 13 og 14 åringer til en kjekk samling i DeepOcean Arena.

Samlingen er for 13-14 åringene i Rogaland med tanke på trening og lagbygging frem mot Lerøylekene til høsten. Lerøylekene et friidrettsstevne hvor fylkene fra Sogn og Fjordane til Aust Agder danner kretslag og konkurrerer mot hverandre fylkesvis, og i 2019 får de som blir tatt ut fordel med å konkurrere på hjemmebane. Lerøylekene 2019 er nemlig lagt til Haugesund, og stevnet arrangeres lørdag 31. august og søndag 1. september.

Som en naturlig del av oppkjøringen frem mot dette, har vi i HIL Friidrett påtatt oss ansvaret for gjennomføringene av Lerøysamlingen 9.-10. mars.
Gjennom samlingen, som er åpen for alle friidrettsinteresserte ungdommer i Rogaland som er født i 2005 og 2006, vil vi tilby gode treningsopplegg og et sosialt opplegg som vi håper skal gjøre deltakerne bedre kjent og godt sammensveiset. Det er viktig å bygge et godt kretslag som skal konkurrere på Haugesund Friidrettsstadion i august/september.

I tillegg til trenere fra andre klubber, får vi med oss mange av våre lovende ungdommer som instruktører. Vi har treningstilbud innen både kast, hopp, hekk, sprint, mellomdistanse og kappgang, så valgmulighetene er mange for dere som har lyst til å være med. I tillegg til spesifikk trening, tenker vi en avsluttende basisøkt for alle lørdag ettermiddag.

Samlingen starter opp kl. 12:00 lørdag med registrering mv. og første treningsøkten er satt til 13:15 – 14.30.
Pausen blir fra 14:45 – 15:30, så håper vi å få på plass et interessant foredrag før dagens neste økt fra 16:15 – 17:15. Og, som nevnt ovenfor, en avsluttende basisøkt.

Link til påmelding.

For å ivareta det sosiale aspektet best mulig, skal deltakerne overnatte i DeepOcean Arena, mens all matservering vil foregå i storsal og kafeteriaområdet i 2. etasje i hallen.

Takk til positive foreldre som flittig stiller opp og hjelper til med praktiske ting under samlingen, for eksempel mat/servering, våkne nattevakter mv.

Vi gleder oss og ønsker alle deltakere samt trenere og ledere hjertelig velkommen til en kjekk samling!

 

 

 GENERALSPONSOR: