Laastad-lekene 2019

Publisert: Fredag 15. mars 2019 kl. 17:00

HIL Friidrett – i nært og godt samarbeid med Laastad & Co. AS – er glad for å ønske barn mellom 3-10 år hjertelig velkommen til Laastadlekene i Deep Ocean Arena, fredag 15. mars fra klokken 17 – 19.

Plakat

Vi endrer litt på opplegget fra 2019, og tilbyr i år også friidrettsaktiviteter for de aller yngste. Fredag er nemlig den store treningsdagen for aldersgruppen 3-10 år, og da er det helt naturlig at alle som er med på de ukentlige treningene, også kan delta på Laastad-lekene.

Vi vil gjerne understreke at Laastad-lekene er åpent for alle som har lyst til å prøve litt hva friidrett er, og ikke bare er et tilbud for de som alt deltar på aktivitetene her i klubben.
Vi planlegger et vrimlestevne med stasjoner hvor deltakerne får prøve seg på både tradisjonelle og utradisjonelle friidrettsøvelser.
Startnummer på brystet hører med til et friidrettsstevne, men på dette stevnet blir resultatene de enkelte oppnår skrevet direkte på startnummeret og ikke ført på lister.
I hallen vil barna få prøve seg på ulike aktiviteter/øvelser innen både løp, hopp, kast og balanse.

Fyll ut påmeldingsskjema til Laastad-lekene 2019 (nederst på siden), og bli med i trekningen av fine premier, bl.a radiostyrt XC90 og andre flotte Volvopremier.

Det vil også være anledning til påmelding ved oppmøte.
Det er gratis for alle å delta og alle deltagerne får medalje og diplom.

HIL Friidrett vil stå for kiosksalg i 2. etasje i DeepOCean Arena.

Laastad & Co As vil ha utstilt sine nyeste bilmodeller med gode kampanjetilbud.

Velkommen til en hyggelig og aktiv familiekveld sammen med oss !