Joggegruppa – info møte

Publisert: Onsdag 20. november 2013 kl. 18:00

Informasjonsmøte om treningsopplegg og planer videre fremover.

Joggekurset frem mot Djupadalten er vel overstått, men løpetreningene fortsetter hver onsdag – som før. Vi har endret litt på navnet og kaller det derfor en joggegruppe. Fremmøtet etter Djupadalten har vært svært godt, og det betyr at det er et ønske og et behov for disse treningene. Iveren blant de som trener er så stor og formen er så god, at vi har diskutert om vi skal utvide treningstilbudet litt, og tilby litt mer trening for de som ønsker det. La oss likevel understreke at dette skal være et tilbud for absolutt ALLE – både det som ønsker å holde seg i form ved å løpe sammen med andre og de som ønsker og evner å løpe litt fortere.

Før løpetreningen onsdag 20.11. tar vi derfor et lite informasjonsmøte i klasserommet i 2. etasje i DeepOcean Arena. Her går vi gjennom de tankene vi har om treningene fremover, tidspunkt og opplegg, samt informerer om medlemskap i klubben. Vi starter kl. 18:00 og regner med at vi er ferdige til kl. 18:30. Så går vi ut og tar løpetreningen etterpå.

Vi har fått kontaktinfo på noen av de som har vært med de siste onsdagene, men langt fra alle, så dersom du ønsker å oppgi e-post adresse og mobilnummer til oss, kan vi lettere sende ut info og kontakte deg dersom det dukker opp endringer etc. Info kan sendes til: post@haugesundil.no

Og dersom det skulle være noen tvil: vi tar gjerne imot nye fjes som ikke har vært med oss tidligere. Løping utgjør en viktig del av den virksomheten som Haugesund IL Friidrett driver med, men de siste årene har vi ikke vært flinke nok til å gi et godt tilbud til de voksne. Nå tar vi steg for steg og ser om vi ikke også kan legge til rette for god aktivitet for denne gruppen. Dette er folkehelse i praksis!

Velkommen skal dere være.