Haugesunds Avis Mosjonsløp (NM-løpet)

Publisert: Lørdag 28. mai 2016 kl. 13:00

NM_lopet_startfeltet.jpg

Løpet er vel i havn og fullstendig resultatliste med passeringstider ligger nå klare til studering på EQ Timing sine sider. Ved å velge mellom de ulike klasseinndelingene finner en også ut hvordan resultatlisten for hver enkelt klasse ble til slutt.

Vi vil takke alle som deltok i Haugesunds Avis Mosjonsløp 2016 for flott innsats og ønske alle sammen hjertelig velkommen tilbake neste år. Vi håper at denne lørdagen i slutten av mai kan bli en tradisjon og en løpefest for hele familien. Det er plass til flere.

Vi ønsker også å takke vår arrangementssponsor Mediehuset Haugesunds Avis for god støtte og flott samarbeid i forbindelse med avviklingen av løpet.

Takk for i år og velkommen tilbake i 2017!

 

 

Under fjorårets NM i friidrett la vi inn et mosjonsløp på 5 km. med start og innkomst på friidrettsstadion. Bildet over viser feltet fra NM-løpet 2015 på startstreken. Dette var et tilbud til løpelystne tilskuere til friidretts-NM, og siden interessen for løpet var såpass stor, arrangerer vi løpet også i 2016.
Vi flytter riktignok dato fra august til mai, men ellers er alt likt. Samme kontrollmålte løype og samme plassering av mellomtider i løypa. Det betyr at de som ønsker å måle seg mot fjorårets tider – både egne og andres – får anledning til det.

Løypa er nøyaktig 5 km. og går tre runder inne i Haraldsvang naturpark med passering inne på friidrettsstadion for hver runde. En ganske flat og lettløpt løype som de aller fleste klarer å gjennomføre. I tillegg går den i naturskjønne omgivelser, som vil gi løpet en ekstra dimensjon.

Invitasjon

Løypekart

Ved å legge dette løpet til samme dag som Haugesunds Avis Halvmaraton gir vi et bredere tilbud til løperne. Synes du at 5 km. blir for kort så kan halvmaraton være et alternativ og blir 21,0975 km. for langt så greier de fleste å løpe den korteste løypa. Vi regner med at dette løpet er kommet for å bli, og da er det kjekt å være med helt fra begynnelsen.
Startkontingenten er kr. 200,- uansett klasse og påmeldingen til løpet er åpen helt frem til en time før løpet starter.

Påmeldingslink

5 km. starter først og når det løpet er vel i havn er det klart for halvmaraton.

Velkommen til Haugesunds Avis Mosjonsløp 2016!