Djupadalten

Publisert: Lørdag 26. oktober 2013 kl. 15:00

Djupadalten

image001

Radisson-Hau logo

26. oktober 2013 er det igjen klart for høstens store trimarrangement på Haugalandet. Da går nemlig den 35. utgaven  av Djupadalten av stabelen. Komiteen har vært i full sving en tid og nye ideer vil forhåpentligvis gjøre sitt til at deltakelsen vil øke ytterligere dette året. Nyhetene vil vi presentere jevnlig utover høsten, men vi kan røpe at komiteen har bestemt at målgang skal skje innendørs i DeepOcean Arena. Det håper vi vil bidra til en flott stemning i og rundt målområdet, med mye heiarop fra tribunene til de mange løperne som strømmer til mål. Uansett vær og vind kan vi nå altså tilby tilskuerne en varm og tørr sitteplass og spreke løpere en lun og vindstille arena når de har tilbakelagt sin tur rundt Djupadalen.

Vi minner også om at joggekurset vårt som går fra DeepOcean Arena hver onsdag kl. 18:00. Vi legger opp til tre-fire ulike nivå, men målet for alle gruppene er at de skal være i stand til å gjennomføre Djupadalten når kurset er over onsdag i uke 43. Vi er nå kommet så langt i kurset at det er en fordel om du har trent litt før du hiver deg på, men har du et grunnlag og har lyst til å løpe sammen med andre, er det bare og stille opp og finne den gruppen som har tempo som passer for deg.

Djupadalten har også fått ny hovedsamarbeidspartner dette året, og vi er svært glade for å få Radisson Blu med på laget. Allerede nå – nesten fire måneder før løpet – kan de som ferdes i nærheten av City-hotellet i Strandgaten se klare tegn på dette. Og mer skal det nok bli utover høsten…

Fra før har vi North*Sea Containerline AS (NCL)  – med på laget, og de stiller opp i år også.

De siste to årene har vi hatt on-line påmelding, og den ordningen er kommet for å bli, og vi har nå åpnet opp for påmelding til årets løp. Klikker du på linken nedenfor og fyller ut de opplysningene som du blir bedt om å legge inn, er du langt på vei påmeldt til Djupadalten 2013. Du trenger ikke kredittkort eller bank-ID for å ordne påmeldingen. Når du registrerer de opplysningene som påmeldingssystemet krever, vil du automatisk få tilsendt en faktura på startkontingenten fra Quick System AS som står for påmeldingsordningen. Denne må du betale før du blir registrert som påmeldt.

Vi minner om ordinær påmeldingsfrist som er satt til søndag 20. oktober kl. 23:59.

https://registrering.quicktiming.no/?EventUID=3373

Lykke til og velkommen til høstens store trimarrangement på Haugalandet – DJUPADALTEN 2013!!