Minneord – Arne Innbjo

Publisert: fredag 3. april 2020

Minneord – Arne Innbjo

Haugesunds Idrettslag har fått melding om at vårt kjære medlem Arne Innbjo har gått bort. Mange gode minner har vi i veterangruppen om Arne. Arne har gitt oss ubeskrivelig mye godt og mange gode opplevelser. Han var alltid i godt humør og optimist. Han laget mye positivt rundt sine handlinger og sin person. Når veterangruppen var med på løp, kom Arne alltid først i mål. Etter at Arne kom i mål løp han alltid tilbake og heiet på oss andre og oppmuntret oss. Etter løpet var det alltid kaffi og fløtekake, da var han fornøyd.

Alle likte Arne. Han var veldig sosial og i hans krets ble det aldri sagt noe negativt. Kom det nye medlemmer fikk han de til å føle seg velkommen med en gang. Vi kunne være opptil 50 personer på treningene og han lot aldri noen løpe foran seg. Dette fordi han ville sette et tempo som alle kunne følge og derfor ble det også veldig sosialt. Tiden i joggegruppen er noe vi alltid vil huske og som ingen av oss ville vært foruten. Kommer alltid til å være takknemlig for de gode minnene han har gitt oss.

Haugesund Idrettslag Veterangruppen