Lerøylekene 2019

Publisert: tirsdag 27. august 2019

 

Denne høsten har HIL Friidrett fått ansvaret for å avvikle Lerøy-lekene for 13- og 14 åringene (2005 og 2006) for kretsene Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Agder. Dette betyr at rundt 210 aktive og omlag 20 ledere kommer på besøk til oss og skal konkurrere kretsvis helgen 31. august og 1. september. 

RESULTATER LERØYLEKENE 2019

Lerøy-lekene er ikke bare intens konkurranse mellom kretsene på friidrettsbanen, tanken er også å knytte ungdommene sammen sosialt og skape et godt miljø på tvers av kretsene. Derfor legges det også opp til litt ekstra rundt denne biten – som altså ikke skal foregå på friidrettsbanene.  

Dessuten blir det mat og måltider, som jo også kan være fine sosiale treffsted, samt overnatting. 

All matservering til ungdommene er tenkt på det blå dekket inne i DeepOcean Arena, mens overnattingen skal foregå i klasserom på Haraldsvang skole. 

Styret har satt opp foreldre/foresatte fra årsklassene 2005 og 2006 på dugnadslisten for disse to dagene, og det er gjort med tanke på at det er ungdommene fra nettopp disse to årsklassene som får delta i Lerøy-lekene. Vi trenger hjelp fra både barn og voksne for å løse oppgavene, og vi regner med at de ungdommene som ikke blir tatt ut skal være med og hjelpe til med oppgaver utenfor banen. 

Det er lagt ut startlister og informasjon om arrangementet på friidrettsforbundet sine sider her:

https://www.friidrett.no/barn-og-ungdom/leroy-lekene/nyheter/info2019/

På facebook har Lerøylekene Haugesund sin egen side: https://www.facebook.com/lekenevestlandet/

Tidsskjema:

Tidsskjema Lerøylekene lørdag

Tidsskjema Lerøylekene søndag