Folketoget 17. mai

Publisert: mandag 13. mai 2019

Tradisjonen tro stiller HIL Friidrett i Folketoget på nasjonaldagen.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å stille opp på denne tradisjonsrike marsjen gjennom byens gater, og håper riktig mange – både unge og litt eldre – blir med på turen. Da får vi vist bredden og den store aktiviteten vi har i klubben.

Folketoget har alltid mange tilskuere, og en stor og fyldig HIL-tropp er et flott skue og god synliggjøring av klubben. Spesielt gledelig er det om mange av våre yngste medlemmer blir med. Ta gjerne på overtrekksjakke eller annet klubbtøy, så viser vi ekstra godt igjen, men det er selvfølgelig fullt tillatt å stille i finstasen også.

Toget starter i Strandgata kl. 15:15, og vi har fått «startnummer» 14, like bak Mandskoret av 1914 og foran Hil Orientering og Haugesund Ungdomskorps.

Vi møtes til oppstilling like sør for krysset Strandgata/Torggata, ved restaurant Egon, senest kl. 15.00.