Laastadlekene – vel blåst!

Publisert: lørdag 16. mars 2019

Laastadlekene – vel blåst!

Gårsdagens Laastadleker i DeepOcean Arena ble en flott opplevelse for alle som fikk være med. Med mange deltakere, til tider svært engasjerte foreldre/ besteforeldre langs sidelinjen, i tillegg til familievennlige biler fra Laastad & Co var rammene satt, og dermed ble det akkurat den aktivitetskvelden vi ønsket oss. 

Vi opplever sjelden lang kø for å registrere seg og få  utdelt startnummer, men det fikk vi i går. Med over 220 deltakere – som ønsker å starte på en gang – er ikke dette til å unngå, men det så likevel ikke ut til å legge noen demper på stemningen. DeepOcean Arena har kapasitet til å romme mange og med øvelser/aktiviteter spredt godt rundt i hallen, føltes det aldri  trangt om plassen. Øvelsene som ble tilbudt var: 60m, lengde både med og uten tilløp, frekvenshopp, balanse på hard og mykt underlag, kulestøt/tøyball og hinderløype, og for mange av de yngste var nok dette det første betjentskap med disse øvelsene. Det så imidlertid ikke ut til å være noen hinding, og flere prøvde øvelsene mer enn en gang. Inntrykket var at dette var populært og kjekke aktiviteter å drive med.
Med oppnådd resultat behøring registrert på startnummeret var det mange stolte barn som beveget seg mot premieutdeling. Her fikk alle deltakerne flott diplom og medalje og med det øverste trinnet på seierspallen i umiddelbar nærhet, var det naturlig å forevige øyeblikket. Her var alle vinnere!!

Den alltid like engasjerte og entusiastiske speakeren Henning Aarekol bidro også til å skape god stemning og en fin atmosfære i hallen.

HIL Friidrett ønsker å takke Laastad & Co AS for fin støtte og godt samarbeid om arrangementet. Selv om de ansatte i bedriften tar dette arrangementet på en fredagskveld – etter ordinær arbeidstid – virker det som dette gir påfyll av energi. Det var en blid og smilende gjeng som representerte Laastad & Co.

Vi må også takke de blide og sympatiske ungdommene fra egne rekker – og noen av de engasjerte trenerne – som hjalp til rundt på øvelsene. Dere bidrar i stor grad til å få arrangementet vel i havn.

Tusen takk til alle dere 229 som fikk startnummer og deltok, håper dere hadde en fin ettermiddag og at opplevelsene gir mersmak. Dere er hjertelig velkommen tilbake for å teste ut enda flere øvelser:)

Etter årets store suksess er det bare en ting å si; dette ønsker vi å gjøre igjen!