Haugesund Sparebank Cup 1 Sveio

Publisert: torsdag 10. mai 2018

Haugesund Sparebank Cup 1 Sveio

Tirsdag kveld ble sesongens første friidrettsstevne avviklet på Sveio stadion i nydelig sommervær. Det fine sommerværet, med en temperatur på over 20*C, satte en ekstra spiss på sesongåpningen, og våryre utøvere fikk utfolde seg på en bane de fleste nok ikke har deltatt på tidligere.
Det er lagt nytt dekke på friidrettsbanen i Sveio, og dette var første stevnet på den «nye» banen. Dekket er blitt blått, og basert på uttalelser fra de aktive, likte de underlaget godt og vil gjerne ha flere stevner på denne banen. Riktignok var det tildels kraftig og svært varierende vind under hele stevnet, men stemningen og atmosfæren denne tirsdagskvelden i Sveio, er noe vi gjerne vil oppleve igjen.

Det vi ikke ønsker å gjennoppleve, er det store antallet av etteranmeldte. Dette forsinker både forberedelsene og gjennomføringen av friidrettsstevner, og skaper mye ekstraarbeid for arrangørene. Her må hver enkelt finne bedre rutiner for å melde på sine barn, og gjøre det innenfor den påmeldingsfristen som er satt i innbydelsen.
Tidsskjema for hver øvelse blir satt opp etter det antall utøvere som har meldt seg på inne fristen, og arrangørene ønsker selvfølgelig å følge tidsskjema. Det blir feil, i forhold til de som holder fristene, å forskyve de oppsatte tidspunktene, for å sette inn etteranmeldte deltakere. Våre dommere/funksjonærer skal notere oppnådde resultater og ikke fylle ut nye startkort under stevnet.
Dette vil vi håndheve strengere i fremtiden.

Det er lav terskel for å melde på til stevner via MinIdrett, og det blir derfor vår klare oppfordring om å melde på med engang innbydelsen foreligger.

Resultatliste fra stevnet.

 

GENERALSPONSOR: