Terrengløpskarusellen 2018 – oppsummering

Publisert: mandag 16. april 2018

Årets Terrengløpskarusell er vel i havn, og hvilken avslutning det ble. Med temperatur lik en fin sommerdag på Vestlandet, fikk våryre løpere utfolde seg fritt i flotte Haraldsvang. Dette står i sterk kontrast til de glatte og vanskelige forholdene vi opplevde under det første løpet – med snøen som lavet ned.

Nye løyperekorder:
Noen av de eldste løperne kom fra gode plasseringer fra NM/UM i terrengløp, og en av de som har holdt den gode formen er Trond Olav Halvorsen. Han satte like godt ny løyperekord for 15 års klassen i den 1100m lange løypen. Med tiden 3,17 løp han tre sekunder raskere enn gjeldende løyperekord og slettet dermed Eivind Dybdahls bestenotering fra 1980 fra listene.
Ny løyperekord fikk vi også på 620m i klasse J 12 der lovende Hedda Børø Opsøen fra Stegaberg IL ble klokket inn på 2,02.
I 840m løypen fikk vi også to nye løyperekorder. Vilde Våge Henriksen (J18) og Kristine Lande Dommersnes (KS) noterte h.h.v. 2,31 og 2,34 som nye bestenoteringer i disse klassene.

Oppdaterte løyperekorder etter årets løp.

Avslutningen med premieutdeling og pizzaservering i storsalen i DeepOcean Arena ble en flott markering, og mange fornøyde løpere ruslet hjem med gode prestasjoner og velfortjente premier i bagasjen. Sammenlagtresultater fra årets Terrengløpskarusell.

Årets Terrengløpskarusell samlet litt færre deltaker totalt enn fjoråret, men svært gledelig er at naboklubben Stegaberg IL stilte med nesten 40 unge og friske løpere.

Vår flinke fotograf Dag Eliassen ruslet rundt i Haraldsvang og foreviget mange innbitte fjes og friske dueller, og bildene kan dere studere nærmere under «Billedserie Terrengløpskarusell 2018«.

HIL Friidrett ønsker å takke trofaste medhjelpere for god og sikker avvikling, og løperne for sporty innstilling og gode prestasjoner i de tre løpene.