Lerøysamling 10.-11. mars

Publisert: lørdag 10. mars 2018

Lerøysamling 10.-11. mars

Lørdagen er vel gjennomført og mange trette friidrettsungdommer er å se i gangene i DeepOcean Arena.

Tre økter med aktivitet og og lite stillesitting har nok bidratt til at mange ser frem til å legge seg og få noen timers søvn. Travelt å være med på en så tettpakket samling, men også veldig kjekt og samlende for ungdommene, som senere i år skal representere Rogaland under Lerøylekene.

Stor steming og stort engasjement under lørdagens middag og underholdning.
De aller fleste skal overnatte i hallen, før en god frokost og pakking står på programmet søndag morgen/formiddag.
REMA Solvang, som forøvrig også har søndagsåpen butikk, har gitt oss gratis brød til lunsj og frokost – tusen takk for godt bidrag.

Takk også til foreldre på 2004 og 2005 årsklassene våre, som har hjulpet til med lunsj, taco/middag og våkne nattevakter. Og ikke minst våre egne ungdommer som har vært instruktører og lært fra seg tekniske finesser i sine respektive øvelser. Dere har vært flotte forbilder og gode pedagoger!
Ungdommer som kan inspirere og engasjere innen underholdning har vi også. Rapportene fra lørdagskveldens underholdning tyder på at det holdt på å ta helt av.. Veldig bra, og tusen takk!

DeepOcean Arena er samlingsstedet for friidrettsinteresserte 13-14 åringer denne helgen.
Lerøysamlingen er i full gang, og aktiviteten og iveren er stor.
13-14 åringer fra 11 ulike klubber i Rogaland er samlet til treningssamling denne helgen, og samlingen er – i tillegg til å gi deltakerne inspirasjon til videre satsing på friidrett – også ment å være sosialt samlende og skape lagfølelse for de som deltar.

På programmet står tre treningsøkter i løpet av lørdagen og avsluttende innendørsstevne søndag formiddag, og deltakerne får prøve seg både på kast, hopp, sprint, mellomdistanse, hekk og kappgang.
Flere gode, felles matøkter samt et foredrag med Susanne Wigene er også en del av et tettpakket program.

Vi vil legge ut bilder fra samlingen undervegs gjennom lørdagen.