Lagseriene i friidrett

Publisert: mandag 27. november 2017

Lagseriene i friidrett

Neste sesong har Haugesund IL Friidrett både kvinnelag og herrelag på øverste nivå i norsk friidrett.

De resultatene våre jenter har oppnådd på friidrettsbanen i løpet av 2017-sesongen, er nemlig gode nok til å plassere HIL-jentene på en fin 3. plass i andre divisjon. Dermed blir det opprykk til øverste divisjon for våre fremadstormende og lovende jenter. Dersom den fin utviklingen fortsetter – både i bredde og topp – vil de holde seg i 1. divisjon i mange år.

Herrelaget rykket opp til første divisjon foran 2016-sesongen, og har klarte seg jevnt over bra i de to sesongene i det beste selskap. En 9. plass i 2016 ble til en 10. plass i 2017, men gledelig er det at samlet poengsum er forbedret og avstanden frem til de beste lagene er betydelig mindre.
Også for guttene sin del er det grunn til optimisme om mange år i øverste divisjon.

Fullstendig resultatliste med kommentarer til årets sesong.