Tilbud til mosjonister

Publisert: mandag 12. juni 2017

Tilbud til mosjonister

 

Haugesund Idrettslag Friidrett (Hil) ønsker å gi et bredt tilbud til mosjonister som liker å løpe.  Vi løper intervaller og roligere turer av ulik lengde flere ganger i uken. Treningsøktene passer for både erfarne løpere og nybegynnere, og det er som regel kjekkere å løpe sammen med andre enn aleine.

Følg med på både Hil sin facebook side samt facebook gruppene: «Langtur med joggesko» og «Intervalltrening i Haugesund». Her legges det ut informasjon om treninger, treningstips, forslag til treningsturer, mv.

Følgende faste treningsturer arrangeres i regi av Hil:

 

Mandag kl. 19:00

Hil`s Veterangjeng har felles løpetrening. Varighet: ca. 1 time. Det løpes i nærområdet, med start og mål fra DeepOcean Arena. Fart: Ca. 6-6:30 min. pr. km. Det utføres også intervalltrening av og til.

Siste mandagen i måneden inviterer Veterangruppen til en sosial samling i DOA etter treningsturen med servering av smørbrød (spleiselag) og kaffe.

 

Tirsdager kl. 17:30

Intervall trening på Haugesund Friidrettsstadion. Treningen er åpen for alle, også de som ikke er medlem av Hil eller noen andre klubber.

Fremmøte på friidrettsstadion kl. 17:30 for felles oppvarming i Haraldsvang området, og start intervaller på banen kl. 18:00. Se program under filer, under facebook gruppen: «Intervalltrening i Haugesund».

 

Onsdag kl. 19:00

Hil`s Veterangjeng. Samme opplegg som mandag:

Hil`s Veterangjeng har felles løpetrening. Varighet: ca. 1 time. Det løpes i nærområdet, med start og mål fra DeepOcean Arena. Fart: Ca. 6-6:30 min. pr. km. Det utføres også intervalltrening av og til.

 

Torsdag kl. 18:00

Hurtig langtur, enten i Haraldsvang området, rundt anleggsvegen eller ei tempoøkt på friidrettsbanen. Fremmøte ved Haugesund Friidrettsstadion. Info om løypevalg, type treningsøkt, etc. publiseres på Hil sin facebook side onsdag ettermiddag/kveld.

NB: Dette vil kun være ei sporadisk treningsøkt og ikke fast. Det kan dermed oppleves at det innimellom ikke vil møte noen på treningen, men vi vil forsøke å informere når det blir felles økt.

 

Lørdag kl. 14:30

Intervalløkt i Haraldsvang. Fremmøte ved start 1.000m. Varighet totalt ca. 45 min.

Type intervall bestemmes som regel ved fremmøte, og av deltakerne selv (flertallsavgjørelse).

 

 

Innendørstrening i DeepOcean Arena, høst/vinter. (Forutsetter medlemskap i Haugesund Idrettslag Friidrett og betalt treningsavgift).

 

F.o.m. januar til påske og f.o.m. oktober t.o.m. desember arrangeres intervalltrening i DeepOcean Arena. Se mer info på facebookgruppen: «Hil Mosjonister».

 

Torsdager: kl 19:00 – 20:30

Lørdager: kl. 14:00 – 16:00

 

Intervallprogram for torsdags- og lørdagstreningene i DOA legges ut månedlig, og her ligger program for januar 2018.

 

 

 For medlemskap i HIL trykk her.

 

Generalsponsor for Haugesund Idrettslag: