Stillasgruppen Sentrumsløpet

Publisert: mandag 12. juni 2017

Stillasgruppen Sentrumsløpet

Vel overstått, sitter arrangørene igjen med mange og positive inntrykk etter dagens Stillasgruppen Sentrumsløp. Vi skal ikke stikke under en stol at vi hadde sett for oss noen flere deltakere, men med alt som skjedde på Haugalandet denne weekenden, er det kanskje ikke så rart at ikke flere fant tid og anledning til å delta. Vi har imidlertid inntrykk av at de som valgte Sentrumsløpet hadde en fin opplevelse, og at det ligger et ønske om at løpet skal bli en årviss begivenhet. Skryt av løypa og arrangementet underbygger dette. 

Fullstendig resultatliste fra dagens Stillasgruppen Sentrumsløp.

Link til H-avis.no med fine bilder fra dagens løp gjennom sentrumsgatene.

Arrangørene HIL Friidrett og Hårfagrerittet/CKH ønsker å takke dere som deltok, publikum og ikke minst trafikkvaktene for gode bidrag til et flott løp.
Selv om det ikke er helt avklart enda, er det interesse hos oss som stod bak arrangementet, om å få til nytt Sentrumsløp i 2018. 

 

Søndag er det klart for Stillasgruppen Sentrumsløpet i Haugesund sentrum. Tilbudet er nytt av året, og er kommet i stand som et samarbeid mellom HIL Friidrett og CK Haugaland/Hårfagrerittet.
Mange byer har et løp i eller omkring bykjernen, men i Haugesund har dette vært mangelvare – frem til nå. Og her får vi virkelig vist mye av byens mange vakre områder.

Med start og målgang på indre kai er listen lagt for mye folk og god stemning både før og etter løpet. Løypa går nordover langs indre kai og følger Møllervegen opp til Strandgaten og videre over broen til Bakarøy. En runde på Bararøy er i seg selv en flott opplevelse, og den blir ikke dårligere med å ta en runde i Byparken før kursen settes sørover Haraldsgaten og neste «øyrunde». Det er nemlig også lagt inn en runde på Risøy, og som om ikke det var nok, blir løperne ledet til en sving over Rådhusplassen, før retur nordover til mål på indre kai via Strandgaten.

Løypa er nøyaktig 7,0 km, lettløpt og uten altfor tunge partier, og vi håper det skal bli en løype som mange får lyst til å prøve. Vi ser også for oss at det kan bli en god del publikum langs løypa, et ekstra element og positivt for løperne.

Alle som melder seg på og deltar får startnummeret på brystet, og på alle startnummer er det påmontert tidtakerbrikke som blir lest av ved passering av mållinjen. Dvs. at ALLE får registrert en slutt-tid, men vi setter ikke opp en rangert resultatliste som bygger på anvendt tid.

Prisen for påmelding er:
0-11 år kr. 30,-
12-16 år kr. 100,-
over 17 år  kr. 220,-

Link til påmelding.

VELKOMMEN TIL ET NYTT LØPSTILBUD I HAUGESUND: STILLASGRUPPEN SENTRUMSLØPET.