Tyrvinglekene 2017

Publisert: tirsdag 30. mai 2017

Tyrvinglekene 2017

Torsdag ettermiddag dro en stor buss med 48 forventningsfulle ungdommer (og voksne ledere) til årets Tyrving-leker i Bærum. Vi ønsker lykke til under stevnet!
Resultater fra stevnet blir fortløpende lagt ut på Tyrvings hjemmesider, og for spente hjemmeværende kan det være interessant å følge med på disse. http://webres1.andro.no/tyrvinglekene/2017/

HIL vil tradisjonen tro sende utøvere fra 13 år og oppover til Tyrvinglekene som går på Nadderud Stadion. 16-18. juni. Avreise fra Haugesund er torsdag 15. juni kl 1600.

Vi reiser med buss, og har en overnatting i Seljord på veien. På Nadderud vil vi overnatte i Nadderudhallen. Det vil være behov for madrass/sovepose ifm overnattingen.

HIL utøvere som skal være med på Tyrvinglekene må også være med på lokale stevner som Mailekene og Haugesund Sparebank cup.

Påmelding til øvelsene på stevnet gjøres innen 6. juni på minidrett:  https://mi.nif.no/Event#303680-011

HIL betaler ordinær påmelding, men merk at merkostnader ifm. etteranmelding må betales av den enkelte utøver.

For påmelding og betaling av egenandel til selve reisen, skal det gjøres via denne linken innen 6. juni: http://www.hilfriidrett.no

Gå deretter inn på Min kalender – Fremtidige aktiviteter, og velg Tyrvinglekene.
Logg dere inn med brukernavn og passord som når man betaler medlemskontigent.

Er du usikker på brukernavn/passord, send en mail til faktura@haugesundil.no.

Egenandel for reise og overnatting vil bli 1500 kr, og den betales med kort når man melder seg på selve reisen. Egenandel dekker transport/påmelding/alle måltider fra torsdag kveld.

Det er også mulig å kun ta buss en vei, alternativene ser dere når dere melder dere på og betaler reisen.

Bussen kjører hjem fra Nadderud søndag kl 17, det kan bety at enkelte av de eldre utøverne får utfordringer med å delta på de siste øvelsene søndag ettermiddag. Dette løses etter nærmere avtale mellom den enkeltes trener og sportslig utvalg. Øvelsesutvalg finnes her: http://tyrving.idrett.no/10/tlute/2017/04/11/ovelsesutvalg-tyrvinglekene-2017/