Tinestafetten 2017

Publisert: torsdag 4. mai 2017

Haugesund IL Friidrett arrangerte årets Tinestafett på Haugesund Friidrettsstadion i går.
Stafetten er for elevene i 6. til 9. trinn og er et svært populært innslag i skolehverdagen.
Ved påmeldingsfristens utløp var det på landsbasis påmeldt 108410 lag, noe som befester stafetten som verdens største stafett. Til vårt arrangement på Haugesund Friidrettsstadion var det påmeldt 81 lag fra hele distriktet. Dette var noen få lag mindre enn i 2016, men det ble likevel en høylytt massemønstring med ca. 750 våryre og forventningsfulle løpere på startstreken, og ikke minst mange og ivrige supportere langs gjerdene.

Tinestafetten er først og fremst en massemønstring, hvor et av de viktigste aspektene er å samle elevene om et felles mål (gjennomføring av stafetten), noe som også bidrar til fokus på fellesskap og godt klassemiljø.

En oppsummering av årets stafett og samlet resultatliste.
Vi vil takke alle deltakere/løpere og ledere for god innsats og fin oppførsel under gårsdagens stafett. Når så mange deltakere skal gjennomføre så mange løp i løpet av så kort tid, kreves det god disiplin fra de som løper og ikke minst god og kyndig veiledning fra arrangørene ute på banen. Dette fungerte veldig godt og vi vil takke flinke og rutinerte startere, startordnere, vekslingsdommere og vakter for flott arbeid.
Vi vil også takke Tine for godt samarbeid og ønske alle hjertelig velkommen til neste års Tine-stafett på Haugesund Friidrettsstadion !
Informasjon i forkant av arrangementet:
INFOSKRIV Tinestafetten 2017 finner dere her.
Henting av poser med startnummer, som må/skal plasseres på brystet, samt T-skjorter, som alle skal ha på seg når de løper, i 2. etasje  DeepOcean Arena mandag 8. mai mellom kl. 14.00 og 16.00 eller tirsdag 9. mai mellom kl. 09:00 og 16:00.
Onsdag 10. mai blir all henting av startnummer og t-skjorter på stadion ved stadion-huset mellom klokken 09:00 og 09:30. Vi oppfordrer skolene til å hente sine poser på forhånd.
Navn på deltakerne legges inn på hjemmesiden senest 1 uke før selve stafettdagen. Vi oppfordrer alle til å huske å levere lagoppstillingen på nettet. Vi ønsker ikke  lagoppstillinger levert direkte til oss på løpsdagen.  
Iflg. tidsskjema har siste heat start kl. 12:00, og det betyr at hele stafetten skal være avviklet til kl. 12:15. Endelige startlister med tidsskjema vil bli sendt til skolene fredag 5. mai, og vil også være tilgjengelig under kalenderoppføring på vår hjemmeside.
Regler og tidspunkt for innmarsj finner dere her; 6. trinn, 7. trinn, 8. trinn og åpen klasse barneskole:
Oppdatert STARTLISTER/TIDSSKJEMA finner dere her
Påmeldingsansvarlige lærer kan også logge seg inn på Tinestafetten og se når de ulike lagene starter der.
RESULTATLISTER FRA TINESTAFETTEN 2017 KOMMER HER I LØPET AV ETTERMIDDAGEN 10. MAI 2017.
Vi ønsker alle påmeldte skoler og lag hjertelig velkommen til Haugesund Friidrettsstadion og årets TINE-stafett.