Sysco Challenge Steinsfjellet Opp

Publisert: lørdag 6. mai 2017

Sysco Challenge Steinsfjellet Opp

Så er endelig dagen her og hvilken dag det ser ut til å bli. Sol og nesten vindstille og skogen i Djupadalen midt inne i et vakkert hamskifte fra gråbrunt til grønt, gir en fantastisk ramme rundt Sysco Challenge Steinsfjellet Opp. Bedre kan det ikke bli.

Noen praktiske opplysninger før starten går.

Utdeling av startnummer skjer ved startområdet på Kvednatunet mellom kl. 10:00 og 11:50.
Startnummeret SKAL festes godt synlig på brystet, ellers risikerer dere at tidtakerbrikken ikke blir registrert.

Første start kl. 12:00.
De som både skal sykle og løpe starter først, og vi har valgt intervallstart med 10 sek. mellomrom mellom hver syklist. Dette pga. sikkerheten til rytterne.
Startnummer 1 er først ut, og deretter i stigende nummer.
Klassen «Duathlon» skal starte innenfor tidsrommet 12:00 – 12:10.

Klassen «Sykling«, som har startnummer fra 51 og oppover, skal starte mellom 12:10 – 12:15. Her blir det også startintervall på 10 sek. mellom hver rytter. Beregnet starttid for førstemann i denne klassen er ca. 12:10.

Klassen «Løp» starter fra ca. kl. 12:15 og slippes ut i puljer på fem og fem.

NB:Tiden starter når dere passerer startstreken, og den har vi plassert noen meter inn på den smale traseen i begynnelsen på løypa, dvs. ca. 100 m etter startportalen. Dette gjelder alle klasser.

Ved passering på toppen på Steinsfjellet vil det bli registert en mellomtid på dere i duathlonklassen. Tiden fryses til tidtakerbrikken igjen aktiveres når den får kontakt med tidtakerboksen på/ved start.
Så kan der rulle ned asfalten fra Steinsfjellet og via sykkel- og gangstien ta dere frem til startområdet på Kvednahaugen igjen.
Vi har ingen vakter langs denne ruten, og dere må derfor ta det svært rolig ned fra Steinsfjellet og til ny start. Det er ikke lov å sykle ned løypetraseen så lenge løpet pågår.

Vel fremme på Kvednatunet og klar til løpet er det viktig å være klar over følgende:
Det er svært viktig at dere ikke kommer for nær tidtakerboksen før dere har tenkt å starte løpingen. Det som skjer er nemlig at tiden starter igjen når brikken bak på startnummeret får kontakt med tidtakerboksen. Det sikreste er om du holder en avstand på 40-50 meter fra startstreken inntil du er klar til å starte på løpet.

Og når du nok engang når toppen på Steinsfjellet kan du slappe godt av og nye utsikten og diverse forfriskninger, det er deg vel fortjent!

For liveresultater mv. kan følgende side benyttes: http://live.eqtiming.no/33731#

God tur, vis hensyn og lykke til!