Oppsummering Mailekene 2017

Publisert: mandag 29. mai 2017

Oppsummering Mailekene 2017

Stillheten har igjen lagt seg over Haugesund Friidrettsstadion, og det er få synlige tegn på at arenaen har vært samlingspunktet for flere hunder friidrettsungdsommer gjennom helgen. Årets Maileker – det 56. i rekken – er historie, og nok en gang har klubben gjennomført et tilnærmet prikkfritt friidrettsstevne. Det flotte været har selvsagt noe å si for totalbildet, og de mange som opplevde lørdagen på friidrettsstadion, gikk nok hjem med en god opplevelse i sekken – om enn noe solbrent. Enten en er aktiv utøver, dommer/funksjonær eller tilskuer, blir lørdagens stevne et minne som vil bli husket en tid.

For mange av de yngste rekruttene ble Mailekene deres første møte med et skikkelig friidrettsstevne. Opplevelsen etter vel gjennomførte øvelser 60m, lengde og liten ball, gir forhåpentligvis lyst til å prøve seg flere ganger. En felles utdeling av deltakerpremie til alle rekruttne markerte et flott punktum.

Årets Maileker hadde deltakere fra i alt 26 ulike klubber fra fire av landets fylker, ja endog internasjonal deltakelse, og ute på banen ble det gjort mange resultatforbedringer, målt i forhold til egne resultater, oppnådd tidligere. Blant de mange som forbedret sine personlige rekorder, ble det trukket ut ti heldige vinnere som fikk med seg en fin gave gitt av Laastad & Co. AS.
I det hele tatt, mange spennende og tette dueller, som de fremmøtte tilskuerne visste å sette pris på.

For fullstendig resultatliste lørdag.

Fullstendig resultatliste søndag.

 

Det deles ut bestemannspremie for kategoriene sprint, mellomdistanse, hekk, hopp og kast, og innen hver kategori for aldersgruppene 11-14 år og 15-19 år. Liste over bestemannspremier samt nye stevnerekorder 2017.

Kort oppsummert drister vi oss til å føye årets Maileker inn i historiebøkene som godt gjennomført på arrangørsiden nok en gang.
Vi har lagt bak oss en travel, men veldig kjekk friidrettshelg på Haugesund Friidrettsstadion, og mange trofaste hjelpere stiller opp år etter år og hjelper til med avviklingen. Uten rutinerte og positivt innstilte medhjelpere får vi ikke dette til.
Kjekt er det også å registrere mange nye fjes blant funksjonærene. Det trengs, for uten nye og motiverte folk inn i en etablert arrangørstab, klarer vi ikke å fornye oss og sikre den kontinuiteten som må til, for at HIL Friidrett i mange år fremover kan være garantisten for friidrettsstevner på et høyt teknisk nivå.

Klubben ønsker å takke hver og en for det arbeidet dere gjør. Tusen, tusen takk.

Klubben vil takke vår gode samarbeidspartner GASSCO, for flott bidrag og samarbeid til årets Maileker.

Og til deltakere og trenere/ledere samt ivrige foreldre har vi følgende budskap:
Takk for eksemplarisk og flott oppførsel, og velkommen igjen til neste år!!