Holmenkollstafetten 2017

Publisert: fredag 12. mai 2017

Holmenkollstafetten 2017

Lørdag er det klart for vårens vakreste eventyr, Holmenkollstafetten i Oslos gater, og gledelig nok er HIL Friidrett representert med lag både i dame- og herreklassen. Etter fjorårets flotte innsats, der damelaget plasserte seg som nr. 11 og herrelaget havnet på 14. plass, stiller begge lagene i eliteklassen også dette året.
Treningen har vært skjøttet godt gjennom vinteren og årets første resultater viser at det er kvalitet i begge lagene. Vi håper derfor at de vil hevde seg blant de aller beste også dette året.. Det skal bli spennende å følge lagene gjennom de 15 etappene.

Følgende løpere stiller på damelaget: Lena Skaatan Vik, Regine Dalva Lie, Eira Austad, Vilde Våge Henriksen, Vilde Strand Dybevik, Ann Kristin Mosbron, Kristine Lande Dommersnes, Victoria Huanca Lindgren, Marie Boye, Hanna Sørensen, Kristine Alne, Kaja Milje Nesheim, Gina Alvestad, Karoline Wangensteen Egge og Jorunn Elisabeth B. Bjordal.
For herrelaget løper: Robin Nedrehagen, Ted Haile Gebretensaile, Kristian Magnussen, Mats Hauge, Morten Velde, Daniel Jacobsen, Ole Mikal Tørsdal, Stian Vestbø, Johannes Thomsen, Urige Buta, Johannes Alne, Jone Stavland, Simon Østreng Veland, John-Atle Rasmussen og John Elias Torbjørnsen.

Vi hjemmesittere kan følge med på flere plan:
Liveresultater fra stafetten finnes på http://www.eqtiming.no/ (Holmenkollstafetten).
TV 2 Sportskanalen sender også direkte fra stafetten med sendestart kl. 13:30.

Vi ønsker lykke til !