Flott innsats i Holmenkoll-stafetten.

Publisert: søndag 14. mai 2017

Både herre- og damelaget gjennomførte 15 jevnt gode etapper under dagens Holmenkollstafett i Oslo, og forsvarte dermed plassen i eliteklassen med god margin.

Dameklassen var først i ilden, og de unge HIL-jentene hevdet seg bra. Etter jevnt god løping, havnet laget tilslutt på en flott 13. plass 6,34 min. bak det suverene vinnerlaget fra Tjalve, som hadde en seiersmargin på 2,10 min. ned til 2. plassen.
Selv om plasseringen er to plasser ned i forhold til fjoråret, er avstanden opp til teten ett minutt mindre enn i 2016. Det viser at det gror godt i friidretten på Haugalandet og at de unge jentene på laget virkelig har tatt et godt steg gjennom vinteren. HIL stilte med hele syv 15-åringer på laget, og det lover godt for de kommende årene. Slutt-tiden for HIL-jentene ble 1.06,11.

Spente og forventningsfulle HIL-jenter før start i årets stafett.

Følgende løp for damelaget: Lena Skaatan Vik, Regine Dalva Lie, Eira Austad, Vilde Våge Henriksen, Vilde Strand Dybevik, Ann Kristin Mosbron, Kristine Lande Dommersnes, Victoria Huanca Lindgren, Marie Boye, Hanna Sørensen, Kristine Alne, Kaja Milje Nesheim, Gina Alvestad, Karoline Wangensteen Egge og Jorunn Elisabeth B. Bjordal.

For herrelaget gikk det også veldig bra. Jevne og gode løp og helt oppe på 5. plass etter 4 etapper.
Laget endte til slutt på en finfin 11. plass, noe som er tre plasser opp målt mot resultatet fra 2016. Tidsmessig ble det også svært oppløftende, da avstanden opp til det suverene vinnerlaget IL Gular var 3,01 min. Dette er halvannet minutt nærmere teten enn i 2016 – veldig bra innsats.

For herrelaget løp: Robin Nedrehagen, Ted Haile Gebretensaile, Kristian Magnussen, Mats Hauge, Morten Velde, Daniel Jacobsen, Ole Mikal Tørsdal, Stian Vestbø, Johannes Thomsen, Urige Buta, Johannes Alne, Jone Stavland, Simon Østreng Veland, John-Atle Rasmussen og John Elias Stange Torbjørnsen.