Gassco støtter Mailekene

Publisert: fredag 28. april 2017

Gassco støtter Mailekene

Mailekene er et av de mest tradisjonsrike friidrettsstevnene på Vestlandet, og to tettpakkede dager med øvelser fra tidlig formiddag til langt utpå ettermiddagen, setter både arrangører og deltakere på en stor prøve. Selv om det ligger mange års erfaring og god planlegging bak, er det mange små detaljer som skal på plass for en strømlinjeformet avvikling.
Mange klubber, for det meste fra Vestlandet, stiller opp år etter år, og for mange av de yngste utøverne er stevnet det første «store» friidrettsstevnet.

Etter 56. sammenhengende år, har Mailekene innarbeidet et godt renommé i friidretts-Norge, og dette gode omdømmet ønsker vi å holde også i årene fremover.

Vi tror også at dette er en av årsakene til at det velrenommerte selskapet Gassco har valgt å støtte klubben og Mailekene gjennom en samarbeidsavtale.
Gassco er en av de ledende gasstransportøren i Europa, og har som operatør ansvar for sikker og effektiv transport av gass fra norsk sokkel videre til markeder i Europa.

HIL Friidrett er stolt og glad over å få med Gassco med på laget, og håper på et langvarig og godt samarbeid.

På bildet ser vi seniorkonsulent Anne-Sofie Hagland fra Gassco og daglig leder i HIL Friidrett Trygve Voll ved underskrift av avtalen.

 

ARRANGEMENTSSPONSOR FOR MAILEKENE: