Haugesunds Avis Halvmaraton og Mosjonsløp

Publisert: tirsdag 28. mars 2017

Haugesunds Avis Halvmaraton og Mosjonsløp

Lørdag 20. mai er dato for Haugesunds Avis halvmaraton og Haugesunds Avis Mosjonsløp.

Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på løpene. Påmeldingslinken vil være for åpen for påmelding frem til kl. 12:00 på løpsdagen, men vi vil ikke anbefale at du venter så lenge. Har du tenkt å løpe er det bare å melde seg på i ro og mak hjemme, og komme til oss og få utlevert riktig startnummer.
Etter 15. mai økte påmeldingsavgift med kr.100,- pr. deltaker.

Med fire dager igjen til løpene har vi passert 200 påmeldte, og tallet stiger for hver time. Værutsiktene for lørdag 20. ser veldig bra ut, med lettskyet vær, lite vind og ca 15 grader. Nærmest ideelt til lange løp.

Henting av startnummer:
Det blir sendt ut SMS til hver enkelt påmeldt med informasjon om henting av startnummer, men vi gjentar gjerne at dere er hjertelig velkommen til å hente startnummeret til løpene i 2. etasje i DeepOcean Arena fredag 19. mai mellom kl. 17:00 og 20:00.
For de som bor i nærheten anbefaler vi henting i fredag ettermiddag, men rekker dere ikke å hente startnummeret på forhånd, er det selvfølgelig utlevering av startnummer også på løpsdagen. Da vil all utlevering skje fra i matteltet på Haugesund Friidrettsstadion i tidsrommet 10:00 – 12:00.
Dette gjelder både mosjonsløpet og halvmaraton.

Årets programblad finner du her når det er klart.

Under løpene vil musikk-korpset Heimdal spille i Paviljongen inne i Haraldsvang. Dette vil gi en god stemning rundt arrangementet, og vi håper det vil gi løperne ekstra støtte på veien mot mål.

Vi minner om at det er begrenset parkering ved Haugesund Friidrettsstadion. Vi henstiller derfor til de som kommer med bil om å benytte parkeringsplassene sør og vest for Haugesund Ishall.

Vi ønsker å takke vår arrangementssponsor Mediehuset Haugesunds Avis for god hjelp og støtte i forberedelser og gjennomføringen av arrangementet.

Bruk de siste dagene til gode forberedelser, så får du en flott opplevelse i og rundt Haraldsvang/Skeisvatnet på lørdag.

LYKKE TIL!!

 

 

Arrangementsponsor for Haugesunds Avis Halvmaraton:

haugesunds-avis

 

Generalsponsor for Haugesund Idrettslag:

haugesund-sparebank