Sysco Challenge (Steinsfjellet OPP)

Publisert: onsdag 8. februar 2017

Sysco Challenge (Steinsfjellet OPP)

6. mai 2017 er dato for en av vårens virkelig store fysiske utfordringer på Haugalandet. Hvem klatrer best og klarer å tilbakelegge distansen fra Ramsdalen og opp til Steinsfjellet på raskest tid?

Nyskapningen Sysco Challenge (Steinsfjellet OPP) er et samarbeid mellom CK Haugaland, Hårfagrerittet og HIL Friidrett, og du velger selv om du vil løpe, sykle eller sågar både sykle og løpe!
Og vi forlanger ikke at alle skal løpe hele veien.
Blir melkesyra for intens i de bratteste kneikene, er det selvsagt lov å gå, og turgåere er hjertelig velkommen! Her er tilbudet for dere som liker stigninger og å utfordre motbakkene.

Starten foregår på Kvednatunet på Solvang og følger traséen til den gamle vannledningen opp til stemmen ved Eivindsvatnet. Videre følger løypa veien opp mot søre enden av Krokavatnet, men svinger av til høyre før vi når Krokavatnet, over broa og videre på den forholdsvis nye grusveien mot Steinsfjellet. Siste del er stigningen på asfalt opp mot toppen av Steinsfjellet. Vel oppe, etter ca. 4,5 km. kan vi love deg en fantastisk utsikt, løperdrikke og ikke minst; hvor lang tid du har brukt på distansen.

De som fremdeles føler de har mer å gi, får anledning til å ta samme løypa en gang til, men det er en viktig forutsetning. Dersom du melder deg på duathlon, har vi bestemt at du må sykle først og løpe etterpå. Det har sin naturlige forklaring, du må til startpunktet før du kan startet en gang til.

Ved påmeldingen må du velge «LØP«, SYKKEL» eller «DUATHLON«, og påmeldingsavgiften er kr. 150,- for løp og sykkel. Velger du duathlon er prisen kr. 200,-..

Påmeldingen er åpnet, og du kan melde deg på her.

Vi håper at dette nye tilbudet slår an, og at riktig mange tar turen til toppen av Steinsfjellet lørdag 6. mai 2017. Og har du selv ingen planer om å få registret en slutt-tid på distansen, så setter slitne løpere stor pris på litt jubel og heiarop på sin vei mot toppen av Steinsfjellet. La dette bli vårens store folkefest!