Mailekene godt i gang.

Publisert: lørdag 21. mai 2016

Mailekene godt i gang.

Vi er godt i gang med 1. dag av årets Mailekere – det 55. i rekken – og stemningen på Haugesund Friidrettsstadion er lun og god. De første øvelsene er unnagjort og når alt går greit unna og fungerer som planlagt, senker skuldrene seg – både for deltakere og arrangører.

Til årets Maileker ble det tilslutt påmeldt 468 deltakere fra 23 klubber, og samlet skal disse utøverne gjennomføre ca. 1500 starter gjennom helgen. I løpet av de 55 årene Mailekene har blitt arrangert har mer enn 25000 barn og ungdom deltatt !!

Lørdag er det travleste dagen, med mange rekrutter på startstrekene, og mange har sin første opplevelse fra et friidrettsstevne i nettopp Mailekene. Det startes i sprintøvelsene på begge langsidene og i hopp-gropene er det stor aktivitet og mange lengde- og tresteg hopp som skal gjennomføres. Liten ball, spyd, høyde og slegge står også på programmet. Nå er de første premiene delt ut og glade og fornøyde utøvere vandrer stolt rundt med velfortjent medalje rundt halsen.

Løpende oppdaterte resultater fra årets Maileker finner du på: http://webres.andro.no/Mailekene/2016/