Sportslig koordinator

Publisert: fredag 29. april 2016

Sportslig koordinator

Susanne Wigene har dessverre sagt opp sin stilling som klubb- og sportslig koordinator i klubben. Hun ser det vil by på utfordringer å kombinere jobben slik familiesituasjonen hennes er nå.  Hun ønsker å bidra videre med Mini-HIL – noe vi følgelig setter stor pris på. 

Når det kom en slik avgjørelse fra Susanne, var det svært naturlig å gå til Hildegunn Hausken, som har vikariert i stillingen siste år, og gi henne tilbudet om å overta jobben på permanent basis. Hildegunn ønsker derimot ikke å ha en så stor stillingsprosent og har takket nei til fast engasjement.  Men også Hildegunn vil bidra som trener fremover – noe vi også setter stor pris på.

 

Vi vil takke både Susanne og Hildegunn for det flotte arbeidet som begge har bidratt med i denne nyopprettede stillingen i laget – nå har styret besluttet å lyse ut stillingen og vi håper å få gjort det i løpet av kort tid.