Medlemskontingent 2015

Publisert: onsdag 24. juni 2015

Medlemskontingent og treningsavgift for 2015 er på vei ut til våre medlemmer i disse dager. Vi har tatt i bruk nye systemer og vi har oppdaget at det har sneket seg inn noen feil. Systemet er basert på adressene til hver medlem. Dersom adressen er skrevet ulikt på samme familie vil systemet oppfatte det som to familier og dermed sende to faktura. Vi arbeider med saken. Vi skal uansett sikre at ingen betaler dobbelt. Har dere spm så kan de rettes til Lars Bjarne Røvang på lbr196@gmail.com eller 907 83 846 mens Trygve er på ferie.

Betalingsfristen på fakturaene er 30.juni.  Vi vet at mange allerede er reist på ferie og dermed ikke har anledning til å opprettholde fristen. Betal når dere kommer tilbake:-)  Det blir ikke noen purregebyr fra HIL Friidrett:-)

Ha en fin sommer.

 

Priser for medlemskontingent og treningsavgift finner du her