Bannerkampen 2015

Publisert: torsdag 11. juni 2015

Bannerkampen 2015

I et ufyselig regnvær gikk årets Bannerkamp av stabelen på Haugesund Friidrettsstadion onsdag. Det var mange spennende dueller og sammenlagt var det jevnt mellom skolene – både i jente- og gutteklassen. Gard-jentene hadde det jevneste laget og vant til slutt 8 poeng foran jentene fra Austrheim. De forsvarte dermed seieren fra 2014. I gutteklassen var det spenning helt til siste øvelse var avgjort, da poengene fra høyde-konkurransen var lagt til, viste det seg at guttene fra Solvang hadde trukket det lengste strået, og kapret flest poeng. Sluttstillingen viser at Solvang endte 2 små poeng foran Lillesund.

Resultater Bannerkampen 2015

Bannerkamp 2015 Poengskjema jenter

Bannerkamp 2015 Poengskjema gutter

Svært gledelig synes vi det var at vi hadde hele 9 skoler på startstreken. Vi i Haugesund IL Friidrett setter stor pris på at så mange er med og takker for fin og god opptreden under stevnet. Vi stiller opp til ny bannerkamp om et års tid, og håper at alle skolene legger dette tradisjonelle arrangementet inn i sine planer for det kommende skoleåret.

Takk for i år, og velkommen igjen i 2016.