Meld deg på Haugesunds Avis halvmaraton

Publisert: tirsdag 19. mai 2015

Ordinær påmeldingsfrist gikk ut mandag 25. mai, men det er fremdeles mulig å melde seg på årets Haugesunds Avis Halvmaraton. Bruker du linken nedenfor kommer du direkte inn i påmeldingen til EQ Timing. Etter 25. mai øker startkontingenten til kr. 300,- + lisens og avgifter, og den står seg helt frem til løpsdagen lørdag 30. mai. Når du melder deg på, vil du ganske snart få tilsendt en faktura pr. e-post.

Det er for øvrig mulig å melde seg på helt frem mot starten av løpet, men merk at vi ikke tar imot påmelding via e-post eller telefon. På løpsdagen vil vi ha egne maskiner, hvor løpere som vil melde seg på, kan gjøre det inntil en time før start.

 

De som meldte seg på Haugesunds Avis Halvmaraton før 20. mai, er med i treningen av ett par Asics DS Trainer.

asics

 

Link til påmelding.