HIL = eliteklassen 2016

Publisert: lørdag 9. mai 2015

HIL = eliteklassen 2016

 

HIL stilte med to unge lag under årets Holmenkollstafett. Begge lagene løp strålende. Damelaget vant klassen sin mens herrelaget ble nummer tre. Begge lagene kvalifiserte seg til eliteklassen 2016.

Damelaget til løp godt fra start til mål. Laget var i ledelsen fra 5. etappe og helt til mål. Lene Charlotte Wee, som løp siste etappe, løp i mål nesten to minutter foran Lillehammer. Ringerike ble nummer tre og GTI Friidrett nummer fire.

Damelag HKS 2015

Damelaget 2015

På damelaget til HIL løp:
Lena Skaatan Vik (16 år), Maria Krogdahl (18 år), Oda Fagerbakke (17 år), Vilde Våge Henriksen (15 år), Ellinor Austrheim (17 år), Kristine Dommersnes (16 år), Elisabeth Angell Bergh (19 år), Miriam Berg Hovda (senior), Anne Harris-Christensen (15 år), Hanne Steinstø (senior), Jeanette Krezelok (senior), Marte Norheim (15 år), Elina Røvang (16 år), Marte Jensen (senior) og Lene Charlotte Wee (16 år).

Herrelaget ledet lenge etter at Morten Velde løp veldig godt på sin «berg og dal-etappe». Kristian Magnussen (ankermann) løp HIL-laget inn til flott 3. plass bak Vollan IK og Spirit.

Herrelag HKS 2015

Herrealget 2015

På herrelaget til HIL stilte følgende fra første til 15. etappe: Mats Hauge (18 år), Ole Mikal Tørsdal (senior), Morten Endresen (16 år), Morten Velde (senior), Simon Østreng Veland (15 år), Erik Rullestad (senior), Stian Vestbø (senior), Marius-Emil Salvanes (18 år), Henrik Snemyhr Langesæter (16 år), Urige Buta (senior), Karl Johan Rasmussen (senior), Bjørnar Apeland (16 år), Jon Helge Lindgren (senior), Jone Stavland (17 år)og Kristian Magnussen (senior).

Resultater finner her.

HIL gratulerer begge lagene med kjempegod innsats!