Terrengløps-karusellen 2015

Publisert: onsdag 8. april 2015

Terrengløpskarusellen 2015 er tilbakelagt, og tradisjonen tro ble det 3 flotte ettermiddager  våryre løpere i alle aldre og mange gode prestasjoner. Været var også med oss, og med ivrige foreldre/besteforeldre som heiet på sine håpefulle langs løypa, skapte dette til sammen en god og fin stemning I Haraldsvang.

Gårsdagens løp avsluttet med premieuteling og servering av pizza i DeepOcean Arena, og der fikk løperne sin velfortjente premie for innsatsen de har lagt ned. For mange av de yngste rekruttene var nok dette den første friidrettspremien, men helt sikkert ikke den siste.

Av resultatlistene merker vi oss at Hanna Sørensen forbedret løyperekorden i klasse J 13 alle tre løpene. Første løpet slettet hun en 34 år gammel rekord med 4 sek. til 2,48. Og i løpet av de to siste løpene har hun presset denne tiden ned ytterligere med 1 sek. for hvert løp. Den nye løyperekorden i J 13 er derfor 2,46 etter årets løp. Også de andre jentene i denne klassen hadde gode løp. I de andre klassene ser vi også at det gror godt, noe som gir oss lyse utsikter for fremtiden.

Stor takk til komiteen for Terrengløpskarusellen for god gjennomføring av årets tre løp.