NM/UM i terrengløp- kort løype

Publisert: torsdag 16. april 2015

NM/UM i terrengløp- kort løype

Norgesmesterskapet og Ungdomsmesterskapet i terrengløp kort løype arrangeres av Ås IL i Ås kommune 18. og 19. april. HIL har med 9 deltakere. I 2014 på Stord tok Elisabeth Angell Bergh sølv i juniorklassen og Hanne Steinstø tok bronse i seniorklassen for kvinner. Klarer HIL å ta flere medaljer i år?

Disse er med fra HIL i 2015 og løper individuell konkurranse lørdag 18. april:

  •  J15: Vilde Våge Henriksen
  •  J16: Lena Skaatan Vik og Kristine Dommersnes
  •  J18/19 junior: Elisabeth Angell Bergh
  •  Kvinner senior: Hanne Steinstø
  •  G15: Simon Østreng Veland
  •  G18/19 junior: Jon Atle Rasmussen og Mats Hauge
  •  Menn senior: Ole Mikal Tørsdal

 

På søndag løpes det stafett. Dette er en helt ny type stafett som ikke har vært arrangert tidligere. Stafett kvinner senior (klubblag, 2 personer á 3 etapper på 1 km, til sammen 6 etapper). Stafett menn senior (klubblag, 2 personer á 3 etapper på 1 km, til sammen 6 etapper).

HIL stiller med et herrelag. På laget løper Ole Mikal Tørsdal og Mats Hauge. Det er litt usikkert på om HIL stiller kvinnelag, men vi håper våre to beste damer er skadefri og klare for søndagens stafett.

Mats Hauge er klar for nye dueller.

Mats Hauge er klar for nye dueller.

Alt om NM i terrengløp finnes her:

http://nmterreng.asil.no/

Reiseledere/trenere fra HIL er:

Per Andersen, mobil: 906 32 403 (også stafett-ansvarlig)

Kåre Osnes, mobil: 900 80 176 (kun lørdag)